Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 08.03.2019

Izložbom u centru Novog Sada najavljen 16. Beogradski festival igre (FOTO)

Moj Novi Sad 08.03.2019
Izložba foto-fragmenata baletskih predstava koje će biti izvedene u okviru ovogodišnjeg, 16. Beogradskog festivala igre postavljena je u Ulici Кralja Aleksandra i u Кatoličkoj porti, javlja Kabinet gradonačelnika Novog Sada. Beogradski festival… »

Osmomartovska akcija Grada: Putnicama cveće i slatkiši u toku dana (FOTO)

Moj Novi Sad 08.03.2019
Povodom Međunarodnog dana žena 8. marta, član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković sugrađankama je delio lale na platou ispred Železničke stanice, na autobuskom stajalištu linije broj 4. Ovu simboličnu akciju zajedno su… »

U subotu radna akcija na Novom naselju – u parku „Među brezama”

Moj Novi Sad 08.03.2019
Kako javljaju iz udruženja "Novo kulturno naselje" sutra, 9. marta od 9 časova u parku "Među brezama" na Novom naselju, organizovaće se radna akcije. Cilj akcije je ojačanje 21 breze koje su posadili građani u oktobru 2018. godine, uz postavljanje… »

TONS: Turistička ponuda Novog Sada predstavljena na sajmu u Berlinu

Moj Novi Sad 08.03.2019
Internacionalni sajam turizma u Berlinu, sa višedecenijskom tradicijom održavanja, mesto je susreta preko 10.000 izlagača, iz 180 zemalja sveta. Tokom ovog najvećeg sajma turizma u svetu, pored brojnih sastanaka održavaju se i promocije najnovijih… »

Bez vode zbog havarije Ulica Emanuila Jankovića i okolina

Moj Novi Sad 08.03.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Emanuila Jankovića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »

FOTO I VIDEO: Žene na čelu osmog protesta "1 od 5 miliona" u Novom Sadu

Moj Novi Sad 08.03.2019
Osmi po redu skup nezadovoljnih građana Novog Sada počeo je u 18 časova na Pozorišnom trgu. Kako je planirano, ovonedeljno okupljanje pod sloganom "Jedan od pet miliona – Stop krvavim košuljama" protiče u duhu borbe za ženska prava te su bile… »

U subotu malo svežije, najviša dnevna u NS oko 18°C

Moj Novi Sad 08.03.2019
Nakon nekoliko toplih dana u subotu nas očekuje nešto svežije vreme, pre podne mestimično sa kišom i pljuskovima, osim na jugoistoku gde će biti promenljivo oblačno i toplo, a sredinom dana očekuju se kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Posle… »

SPENS: Do kraja sezone izmenjen raspored klizanja za dane vikenda

Moj Novi Sad 08.03.2019
Iz Javnog preduzeća "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obaveštavaju javnost da se od ovog vikenda ukida jedna smena klizanja u Ledenoj dvorani. U pitanju je poslepodnevni termin, od 16 do 17.30 časova tako da će do kraja ovogodišnje sezone… »

Saobraćajci prijatno iznenadili žene vozače za 8. mart (FOTO)

Moj Novi Sad 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski službenici saobraćajne… »

DSS PITA NADLEŽNE: Šta se deslilo sa preko 1.000 tona "opasnog otpada" iz kruga HINS-a?

Moj Novi Sad 08.03.2019
Predstavnici novosadskih mesnih odbora Demokratske stranke Srbije sa Klise, Vidovdanskog naselja i Slane bare posetili su fabriku HINS u stečaju kako bi postavili pitanje šta se desilo sa preko 1.000 tona "opasnog otpada" koji je pre godinu dana… »