http://www.nedeljnik.co.rs

Nedeljnik

Miroslav Mišković osuđen na dve i po godine zatvora

Nedeljnik 08.03.2019
Krivi su i njegov sin Marko, kao i Milo Đurašković, vlasnik Nibens korporacije. Veće Specijalnog suda, posle šest godina od početka suđenja, u ponovljenom postupku proglasilo je krivim predsednika kompanije Delta Holding Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka za poresku utaju. Krivim je... »

"Tesla je držao Pupina za ruku dva dana pred njegovu smrt i plakali su": Pisma koja otkrivaju istinu o njihovom odnosu - Čitajte u Nedeljniku

Nedeljnik 08.03.2019
Američka štampa iz vremena njihovih života spajala ih je u želji da spasu svet od ratova, pišući o tajnoj saradnji dva Srbina. Ti vas članci naježe jer govore kako naš Pupin i Tesla mogu spasti svet od ratova i doneti večno blagostanje svetu. Dva srpska naučnika, koja su živeći i... »

Kako smo u uz Prodidži i "Beverli Hils" postali muškarci i žene

Nedeljnik 08.03.2019
"Beverli Hils" bio je simbolično rastanak sa svetom u devedesetim, a Prodidži je bio ukazanje tog ukinutog sveta makar na nekoliko sati. U ponedeljak su svet u jednom danu zauvek napustile dve ključne osobe našeg odrastanja. Kit Flint iz benda Prodidži i glumac Luk Peri. Te noći mi se odmotao... »

„Šta me je Palestina naučila o američkom rasizmu"

Nedeljnik 08.03.2019
Palestinci i Palestinke potvrđuju da „Black lives matter" („crnački životi imaju značaja"), a Afroamerikanci i Afroamerikanke smatraju da je okupacija Palestine vid rasizma. Na kratkom crnobelom video-snimku smenjuju se tamnoputa lica potlačenih u borbi. Neka imaju dredove, druga velove ili... »

Majkl Džekson podelio Britaniju: Jedni mu sklanjaju statuu, a drugi ga brane na autobusima i govore da je sve laž

Nedeljnik 08.03.2019
Čak su i producenti Simpsonovih povukli jednu od epizoda te animirane serije u kojoj Džekson pozajmljuje glas jednom od junaka. Dok je statua Majkla Džeksona uklonjena iz Nacionalnog fudbalskoj muzeja u Velikoj Britaniji zbog filma "Napuštajući Nedođiju" koji pevača prikazuje kao pedofila,... »

Đurđina Radić DJIXx: "Ne primećujemo dobre stvari kad smo pod konstantnim gardom"

Nedeljnik 08.03.2019
"Ljudski je da se nekad osećamo uplašeno i nesigurno, i ne treba se toga stideti. Kada skupimo snage da oprostimo i prihvatimo", rekla je DJIXx. "Reži" je film o tinejdžerima i njihovom odrastanju u surovom svetu bez jasnih pravila. Koja je poruka ovog ostvarenja iz tvoje perspektive? Ljudski je... »

A za žene deterdžent: Uvredljiv osmomartovski poklon na Kongresu preduzetnica

Nedeljnik 08.03.2019
"Koliko je deterdžent za pranje posuđa prikladan dar preduzetnicama na Dan žena, nije teško proceniti", navodi Index. Za Međunarodni dan žena, učesnice Kongresa preduzetnica Hrvatske i regiona na poklon su dobile deterdžent za sudove. Najveći poslovni skup žena, koji se održava četvrti... »

Balašević objasnio zašto ne priznaje 8. mart: "Da su žene odlučivale o nekim stvarima, bilo bi čupanja za kosu, ali ne i ovoliko krvi"

Nedeljnik 08.03.2019
On je objasnio da pokušava da prema devojkama (ćerkama) i Olji (supruzi) uvek bude takav da je svaki dan 8. mart. "Ja 8. mart ignorišem i ne priznajem kao praznik", ispričao je jednom Đorđe Balašević. On je objasnio da pokušava da prema devojkama (ćerkama) i Olji (supruzi) uvek bude takav... »

"Jokić MVP? Koju veliku utakmicu je odigrao?": Pol Pirs protiv Džokerove titule

Nedeljnik 08.03.2019
U ovom trenutku, sudeći prema Pirsovim rečima, najmanje su tri igrača ispred srpskog centra u konkurenciji za MVP - Džejms Harden, Janis Adetokumbo i Pol Džordž. Legendarni američki košarkaš Pol Pirs smatra da Nikola Jokić još nije na nivou neophodnom za dobijanje MVP nagrade. "Jokić na... »

Tri kandidata za novog upravnika BDP: Ćustić posle skandala "Balkan Awards" nije podržan za reizbor

Nedeljnik 08.03.2019
Olivera Viktorović, Pavle Pekić i Predrag Kolarević su kandidati za novog upravnika Beogradskog dramskog pozorišta, a odluku treba da donese Skupština grada sledeće nedelje. Olivera Viktorović, Pavle Pekić i Predrag Kolarević kandidati su za funkciju upravnika Beogradskog dramskog... »

Arhiva 08.03.2019 » Nedeljnik

©2019 Netmark d.o.o.