http://novisad.com

NoviSad.com

Pacijent napao doktorku u Domu zdravlja

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - R. K, pacijent Odseka za bolesti zavisnosti u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka, napao je, u ponedeljak, 4. marta u poslepodnevnim časovima, doktorku psihijatrije Milenu Golubski. Povod za incident bilo je nezadovoljstvo pacijenta nemogućnošću trenutne realizacije izdatog elektronskog... »

Član gradskog veća ženama delio lale i bombone

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković sugrađankama je danas delio lale na platou ispred Železničke stanice, na autobuskom stajalištu linije broj 4, a putnice u gradskom i prigradskom prevozu danas će dobijati cveće, dok će u svim autobusima tokom dana biti... »

U subotu kiša, sledeće sedmice naglo zahlađenje

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Naoblačenje i pljuskove, uz pad temperature, Novosađani mogu očekivati prvog dana vikenda. Nakon nekoliko prolećnih dana, sa temperaturama od oko 20 stepeni, subota će biti znatno svežija. Minimalna temperatura biće 10, a maksimalna 17 stepeni, ali tokom celog dana meteorolozi... »

FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

NoviSad.com 08.03.2019
Novi Sad - Uprava FK Vojvodina ogradila se od poziva na današnji protest "1 od 5 miliona", koji je u njihovo ime, juče neko poslao sa, kako tvrde, lažnog naloga. "U petak u 18h idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene... »

Arhiva 08.03.2019 » NoviSad.com

©2019 Netmark d.o.o.