Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 08.03.2019

Belivuk pravosnažno oslobođen optužbi

Politika 08.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Veljka Belivuka optužbi i još dvojicu okrivljenih od optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta 2017. godine, prenosi Tanjug… »

Paraćinska policija zaplenila pola kilograma kokaina

Politika 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu zaplenili su više od pola kilograma kokaina i uhapsili M. M. (1995) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Milorad Zajić iz Kline oslobođen optužbi

Politika 08.03.2019
PEĆ - Osnovni sud u Peći oslobodio je danas povratnika u Klinu Milorada Zajića od optužbi da je izvršio ratni zločin protiv civila u selu Dušević, tokom sukoba na Kosovu i Metohiji. Sud smatra da optužbe protiv Zajića tužilaštvo nije dokazalo… »

Sastanak predstavnika država koje žele da sude Čabi Deru

Politika 08.03.2019
Sastanak će biti održan u Hagu, u Holandiji, a pored predstavnika Srbije, na njemu će učestvovati predstavnici Mađarske, Holandije i Španije, kao i Češke na čijoj je teritoriji uhapšen. Pre odluke čeških vlasti kome će izručiti plaćenog… »

Uhapšena zbog ubistva svoje bebe

Politika 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Ž.S. (1996) iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da je ona jutros u kući ubila… »

Advokatica izbola klijenta nožem

Politika 08.03.2019
Ona je u kućnom pritvoru nakon što je tužilaštvo protiv nje pokrenulo postupak jer je posle sukoba u kancelariji povredila klijenta koga je godinama zastupala. Subotica – Advokatica L. O. (39) koja je uhapšena u sredu uveče zbog sumnje da je… »