Izvor: Politika/Regioni arhiva vesti 08.03.2019

Pas ujeo četiri đaka u dvorištu škole u Smederevu

Politika 08.03.2019
Smederevo – U dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović” u Smederevu, u četvrtak tokom velikog odmora, dogodila se prava drama kada je pas ujeo četiri učenika te škole, učenicu osmog i troje đaka nižih razreda. Srećom, oni su zadobili… »

U Velikoj Plani plakati protiv NATO

Politika 08.03.2019
Velika Plana – U Velikoj Plani danas su osvanuli izlepljeni plakati sa natpisima protiv pristupanja Srbije NATO paktu i Evropskoj uniji, na kojima se nalaze i kukasti krstovi, a bilo je i nalepnica u vezi sa Kosovom. Najbrojnije su slike zastave EU sa… »

Maškarada u Novom Sadu

Politika 08.03.2019
Novi Sad – Po starinskom običaju, u veseloj povorci i pod maskama, mladi su terali su zimu i prizivali proleće jučerašnjom šetnjom ulicama Novog Sada. Na kraju su se zasladili krofnama i čajem, tradicionalnim pokladnim posluženjem. Povorka je… »

U Kraljevu javni prevoz u leru

Politika 08.03.2019
Procedura javnog privatnog partnerstva se odužila, pa će potrajati izbor prevoznika, a i neopravdano veći budžetski trošak. Kraljevo – Nezadovoljstvo skupoćom javnog prevoza u Kraljevu kulminiralo je u novembru prošle godine, kada su se na… »

Sekretar i vojni ataše ambasade SAD u Bujanovcu i Preševu

Politika 08.03.2019
Bujanovac - Sekretar ambasade SAD u Beogradu Adam Šik i vojni ataše Robert Hamilton posetili su danas Bujanovac i Preševo gde su razgovarali sa političkim predstavnicima lokalnih samouprava. Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je nakon… »