http://www.pravda.rs

Pravda

Državni vrh Srbije o prištinskoj platformi! Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, Srbija će odgovoriti na šiptarske pretnje

Pravda 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijaloga kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je nešto posle 8.30 sati i završena je pre pola sata. Sastanku su prisustvovali... »

Miroslav i marko Mišković proglašeni krivim za utaju poreza! Ovoliko godina zatvora ih čeka, plus paprena novčana kazna!

Pravda 08.03.2019
Nova prvostepena presuda vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, Milu Đuraškoviću i ostalim optuženima izrečena je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Ovo je druga prvostepena presuda u ovom slučaju, pošto je prvu 2017. godine delimično ukinuo Apelacioni sud i... »

Vučić se sreo sa hejlom: Amerika pozvala na ukidanje taksi i nastavak dijaloga!

Pravda 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je jutros trećeg čoveka američkog Stejt departmenta, podsekretara za politička pitanja Dejvida Hejla. On je pozvao na ukidanje taksi koje su vlasti u Prištini uvele na robu iz centralne Srbije, povratak dijalogu i opredeljenost miru, naglašavajući... »

Vučić: ''Sikter sa tim papirom!''

Pravda 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija nikada neće prihvatiti ultimatum, koji je Priština postavila usvajanjem platforme. "Moj odgovor svima njima je takav - ne znam koliko ću ostati, jer Haradinaj mi je pretio da će me srušiti s vlasti, neke naše političke... »

Nova runda protesta širom Srbije: Ovaj put su žene u prvom planu

Pravda 08.03.2019
U više gradova u Srbiji održavaju se protesti "Jedan od pet miliona". Uz različite transparente i zastave zahtevi se ponavljaju – smena vlasti, pristojna i slobodna Srbija, veća prava za žene, i rešavanje lokalnih problema. Na trgu kralja Milana u Nišu održani su deveti po redu protesti... »

Dodik: Nećemo u NATO, uzalud pritisci

Pravda 08.03.2019
Ako je iko na Balkanu vršljao i širio maligni uticaj, onda su to zapadne zemlje i njihove obaveštajne službe, a ne Rusija. Mnogo loših stvari koje su se ovde dešavale u poslednjih vek i po bilo je vezano upravo za taj maligni uticaj antisrpske politike, pre svega Britanaca, koji uporno... »

Pompeo o Venecueli: Nema hrane, lekova i struje; Sledeće - nema Madura

Pravda 08.03.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo napisao je povodom situacije u Venecueli na svom Tviter nalogu da politika venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura ne donosi ništa sem mraka. On je dodao: "Nema hrane. Nema lekova. Sada nema struje. Sledeće, nema Madura". Veliki deo Venecuele pogođen je... »

Šiptari upravo oteli trepču: Registrovali je kao akcionarsko društvo

Pravda 08.03.2019
U Kosovskoj agenciji za registraciju preduzeće "Trepča" registrovano je kao akcionarsko društvo. Time su, prema ranije usvojenom Statutu te kompanije, privremene prištinske institucije postale vlasnik 80 odsto, a zaposleni 20 odsto akcija tog kombinata. Kosovski ministar za ekonomski razvoj,... »

MMF čeka poziv od legitimnih vlasti Venecuele za intervenciju: Ko je za njih legitiman?

Pravda 08.03.2019
Međunarodni monetarni fond spreman je da spase ekonomiju Venecuele, ali taj zadatak je toliko težak da će zahtevati pomoć i šire međunarodne zajednice, izjavila je direktorka MMF Kristin Lagard. "Čim dobijemo poziv od legitimnih vlasti u toj državi da dođemo i pomognemo, to ćemo i... »

Kraj ustaštva u blajburgu: Austrijski biskup im zadao poslednji udarac

Pravda 08.03.2019
Nakon zabrane isticanja ustaških obilježja na Bajburgu, hrvatska desnica dobila je novi udarac iz Austrije - koruška Katolička crkva odbila je molbu Hrvatske biskupske konferencije za služenje mise na Lojbaškom polju, pored Blajburga. Iz Katoličke crkve u Koruškoj obrazloženo je da je misa... »

©2019 Netmark d.o.o.