http://www.rtv.rs

RTV

Vučić: Prištinska platforma je odluka o prekidu dijaloga

RTV 08.03.2019
RTV: Vučić: Prištinska platforma je odluka o prekidu dijaloga
BEOGRAD - Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić jе, na sastanku sa podsеkrеtarom za politička pitanja u Stеjt Dеpartmеntu Sjеdinjеnih Amеričkih Država Dеjvidom Hеjlom, rеkao da jе Platforma za dijalog, usvojеna jučе u Prištini, u suštini odluka Prištinе da... »

Miroslavu Miškoviću dve i po godine zatvora, Marku godina kućnog pritvora

RTV 08.03.2019
RTV: Miroslavu Miškoviću dve i po godine zatvora, Marku godina kućnog pritvora
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na dve i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića zbog pomaganja sinu da utaji pored po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od 320.3 miliona dinara. Marko... »

"Nikad više straha i poziva zbog zakona o poreklu imovine"

RTV 08.03.2019
RTV: "Nikad više straha i poziva zbog zakona o poreklu imovine"
DOBRINCI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije video toliko straha od donošenja nekog zakona, koliko sada kada je reč o zakonu o poreklu imovine i dodao da će to biti strog zakon i da neće biti lako za one za koje se ustanovi da nisu na legalan način stekli imovinu. Na... »

EU ne želi da komentariše Platformu Prištine

RTV 08.03.2019
RTV: EU ne želi da komentariše Platformu Prištine
BRISEL - Evropska unija, kao posrednik, ne komentariše individualne pozicije strana u dijalogu, rekla je danas portparolka EU Maja Kocijančić na pitanje novinara o Platformi Prištine, ali i naglasila da se samo kroz pregovore može doći do finalnog sporazuma. Diplomatski izvori u Briselu jasno... »

Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora

RTV 08.03.2019
RTV: Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora
ALEKSANDRIJA - Bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort osuđen je na 47 meseci zatvora zbog poreskih i finansijskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.... »

Selaković: Platforma Prištine zaustavlja dijalog

RTV 08.03.2019
RTV: Selaković: Platforma Prištine zaustavlja dijalog
BEOGRAD - Odgovor predsednika Srbije Vučića na pregovaračku platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, izjavio je danas generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković za Radio-televiziju Srbije. Vučić je, prema Selakovićevim rečima, još pre pet meseci... »

Kosovska Mitrovica: Radnik pao sa zgrade na terasu, pa na devojčicu

RTV 08.03.2019
RTV: Kosovska Mitrovica: Radnik pao sa zgrade na terasu, pa na devojčicu
KOSOVSKA MITROVICA - Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta. "Večernje novosti" prenose da je radnik skidao drvenu otplatu... »

Vlada Finske podnela ostavku

RTV 08.03.2019
RTV: Vlada Finske podnela ostavku
HELSINKI - Finska vlada podnela je ostavku danas zbog nemogućnosti sprovođenja reforme zdravstvenog sistema, saopšteno je iz kabineta predsednika Finske. Predsednik je prihvatio ostavku premijera Juhe Sipile i zatražio da njegova vlada nastavi da obavlja dužnost u prelaznom mandatu do... »

Veselji potpisao platformu za zatvaranje vrata dijalogu sa Beogradom

RTV 08.03.2019
RTV: Veselji potpisao platformu za zatvaranje vrata dijalogu sa Beogradom
PRIŠTINA - Predsednik kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, potpisao je prištinsku platformu i ona je, kako prenosi Zeri, postala javni dokument. Platforma ima 11 principa kojih prištinski tim treba da se pridržava u nastavku dijaloga, a Beograd je tumači kao zatvaranje vrata dijalogu.... »

Lek za pritisak danas u apotekama

RTV 08.03.2019
RTV: Lek za pritisak danas u apotekama
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da nema razloga za zabrinutost povodom nestašice leka za pritisak i da će prve količine ovog leka već danas biti u apotekama. "Nema nikakvog razlgoa za zabrinutost, a kamoli za paniku. Lek je ušao u Srbiju, stiže iz Slovenije, a u... »

©2019 Netmark d.o.o.