Izvor: Sandžak press arhiva vesti 08.03.2019

Leković podnio ostavku, ide u Pravobranilaštvo

Sandžak press 08.03.2019
Načelnik Gradske uprave za izvorne i povjerene poslove Novog Pazara Almir Leković podnio je ostavku na tu poziciju i na sljedećoj sjednici lokalnog parlamenta bi trebalo da bude izabran za zamjenika Gradskog pravobranioca. On je na čelu Gradske uprave… »

Evropska unija podržala sedam preduzeća iz Prijepolja i Priboja sa više od 100 hiljada evra

Sandžak press 08.03.2019
Evropska unija će preko programa EU PRO podržati sedam preduzeća iz Priboja i Prijepolja sa ukupno 111.515 evra. Mikro i mala preduzeća će ova bespovratna sredstva iskoristiti za nabavku nove opreme kako bi unaprijedili proizvodnju i otvorili nova… »

Hasan Memić novi trener rukometaša Novog Pazara

Sandžak press 08.03.2019
NOVI PAZAR – Do kraja prvenstva trener RK Novi Pazar biće Hasan Memić. Veliki prijatelj kluba Nedeljko Vučković je zbog svojih privatnih obaveza morao da napusti rukometaše Novog Pazara. Rukovodstvo RK Novi Pazar se zahvaljuje na odličnom uspehu… »

BKZ u Luksemburgu imenovao novo rukovodstvo

Sandžak press 08.03.2019
U četvrtak, 7. marta 2019. godine u Luksemburgu izabrano je novo rukovodstvo Bošnjačke kulturne zajednice (BKZ). Jednoglasnom odlukom birača za predsjednika Bošnjačke kulturne zajednice (BKZ) u Luxemburgu izabran je gosp. Asmir Bihorac. Nerminu… »

Održana tribina „Žena – stub opstanka društva“

Sandžak press 08.03.2019
U biblioteci Fakulteta za islamske studije Ženska mreža Stranke pravde i pomirenja organizirala je tribinu na temu „Žena – stub opstanka društva“ Na tribini su govorile prof. Atifa Šaljić i dr. Misala Pramenković, a tribinom je moderirala… »

Dom zdravlja u Tutinu dobio vrednu opremu

Sandžak press 08.03.2019
Predstavnici udruženja “Bosna Sandžak” iz Istanbula uručili su danas Domu zdravlja u Tutinu donaciju vrijednu 100.000 eura za opremanje porodilišta u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Donacija se sastoji od ultrazvučnog kolor dopler aparata, pet… »

U povodu Dana žena studenti IUNP-a poklanjali cvijeće sugrađankama

Sandžak press 08.03.2019
Širom svijeta danas se obiljeležava Međunarodni dan žena, 8. mart, u znak sjećanja na dan kada su žene počele da se bore za socijalnu, radnu i rodnu ravnopravnost. Tako su i studenti Internacionalnog univerziteta željeli da uljepšaju 8.mart… »

Kreativna radionica povodom 8.marta u Dugi

Sandžak press 08.03.2019
Povodom Medjunarodnog dana žena Centar za decu i mlade Duga organizovao je radionicu za mame i decu u kojoj su zajedno kreirali čestitike za 8.mart a onda su uživali u prigodnom programu koje su pripremili mališani. Uz prigodnu muziku, šljokice… »

LDP poziva na šetnju za Zorana

Sandžak press 08.03.2019
Gradski odbor Liberalno demokratske partije iz Novog Pazara organizuje besplatan prevoz do Beograda, 12.marta, kada će se i ove godine održati ”Šetnja za Zorana Đinđića”, prvog premijera Republike Srbije posle petotktobarskih promjena na koga je… »

Trinaest novih aparata za hemodijalizu u Opštoj bolnici Novi Pazar

Sandžak press 08.03.2019
Služba nefrologije dobila je trinaest novih aparata za hemodijalizu koji su juče osposobljeni za rad a i završena je obuka lekara koji će raditi na njima. Reč je o najnovijim aparatima poslednje generacije koji mogu vršiti sve vrste dijaliznih… »