Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 08.03.2019

Otvorena izložba posvećena znamenitim ženama

Studio B 08.03.2019
Jedan od mojih ciljeva da trudnicama, porodiljama i majkama omogućimo što bolje uslove i pružimo im što veću podršku, istakao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičć,koji je u holu Starog dvora otvorio izložbu „Osmi mart u Srbiji, Srbija je deo… »

Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

Studio B 08.03.2019
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Naglasio je da centar treba da… »

Do jeseni 33 kilometra nove vodovodne mreže u Barajevu

Studio B 08.03.2019
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda završila izradu projekta i pribavila građevinsku dozvolu za radove na postavljanju vodovodne mreže u naseljima Arnajevo i Rožanci, u opštini Barajevo,rekao zamenik gradonačelnika Beograda… »

Prijem za radnice Gradske uprave povodom Dana žena

Studio B 08.03.2019
Povodom Dana žena, organizovan je prijem za radnice Gradske uprave. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je tom prilikom uručio lične poklone – ruže i karte za pozorište. On je u ime Grada Beograda i prisutnih, predsednika Skupštine… »

Uručena priznanja najuspešnijim ženama sa Voždovca

Studio B 08.03.2019
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, u svečanoj sali Opštine Voždovac održan tradicionalni prijem koji je upriličio predsednik opštine Aleksandar Savić sa saradnicima. foto Beoinfo Priznanja su i ove godine dobile najuspešnije žene sa… »

Prezentacija Projekta “Moja zemunska kartica“

Studio B 08.03.2019
Prezentacija Projekta “Moja zemunska kartica“ i novog info biltena sa ažuriranim informacijama i kontaktima partnera na projektu i pogodnostima u korišćenju roba i usluga održana je ispred Gradske opštine Zemun. Projekat Gradske opštine Zemun… »

Mala ekološka organizacija posetila GO Zemun

Studio B 08.03.2019
Mala ekološka organizacija “Čista raketa“ iz vrtića “Čarolija“ posetila je Gradsku opštinu Zemun. U druženju sa načelnicom Uprave Katarinom Zrilić mališani su saznali sve ono što ih interesuje kako bi Zemun, ali pre svega, njihov vrtić… »

Za rekonstruciju vrtića na Paliluli 50 miliona

Studio B 08.03.2019
Palilula je za rekonstrukciju jaslica i vrtića u 2019. godini izdvojila 50 miliona dinara, što je duplo više nego u prethodnoj kada je renovirano sedam predškolskih ustanova, rekao je predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić. Pre dve nedelje… »

„Gradske pijace” i ove godine obradovale dame

Studio B 08.03.2019
Sve sugrađanke koje su danas posetile pijace „Kalenić”, „Banjica” i TC „Novi Beograd” bile su prijatno iznenađene poklonima, koje su i ove godine priredile „Gradske pijace”. Predrag Jeremić, izvršni direktor JKP „Gradske pijace”… »