Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 08.03.2019

Vučić sa Hejlom:Platformom Priština odlučila da prekine dijalog

Studio B 08.03.2019
Platforma za dijalog, usvojena juče u Prištini, u suštini predstavlja odluku Prištine da prekine dijalog sa Beogradom, rekao je predsednik Vučić podsekretaru za politička pitanja u američkom Stejt Departmentu Dejvidu Hejlu i najavio da će Beograd… »

Brnabić: Platforma završni udarac dijalogu

Studio B 08.03.2019
Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je premijerka Ana Brnabić novinarima, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao nakon što je Priština prekinula dijalog i dodala… »

Vučić: Albanci ne žele dijalog, naš odgovor biće odlučan

Studio B 08.03.2019
Kosovski Albanci usvojenom Paltformom pokazali da nikad nisu ni želeli dijalog i da ga ni u budućnosti neće želeti, a odgovor Srbije biće odlučan, ozbiljan i čvrst, rekao predsednik Vučić, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je… »

Vučić u S. Mitrovici: Uskoro „Bela knjiga“ o uništenim fabrikama

Studio B 08.03.2019
Uskoro biće objavljena „Bela knjiga“ o uništenim fabrikama od 2000. do 2012. godine, najavio je na skupu u Sremskoj Mitrovici predsednik Aleksandar Vučić. foto Tanjug Takvih fabrika, kaže, ima na hiljade i dodaje da se za razliku od prethodne… »

SNS čestitala Dan žena

Studio B 08.03.2019
Srpska napredna stranka čestitala je Dan žena, 8. mart, a šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković je tim povodom istakao da su lider SNS Aleksandar Vučić, kao i svi u stranci ponosni na činjenicu da se na… »

Politika: Isključenje Noga dovelo do trvenja unutar Dveri

Studio B 08.03.2019
Narodni poslanik Srđan Nogo dobio je u sredu zvanično obaveštenje da je isključen iz Dveri, a njegovo isključenje dovelo je do ozbiljnih trvenja unutar ovog pokreta, piše Politika. Kao razlog za ovu odluku navode da je Nogo kontinuirano delovao… »

Jeremiću najteže pitanje odakle mu pare

Studio B 08.03.2019
U jučerašnjem TV duelu sa Čedomirom Jovanovićem, Vuku Jeremiću izgleda je najteže palo pitanje odakle mu tolike pare, pa je slagao. Naime, Jovanović je pitao Jeremića odakle mu 7 miliona evra, od čega ustvari živi i da li to ima veze sa, kako je… »

Vučić sutra obilazi Podunavski okrug

Studio B 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Podunavski okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu. Obilzak okruga Vučić će započeti u Velikoj Plani, posetom fabrici tekstilne… »