http://toppress.rs

Top press

Obradović: Država mora da sačuva nacionalne medijske brendove

Top press 08.03.2019
Čačak – Reagujući na ponuđenu Medijsku strategiju, koja će se uskoro naći pred Vladom Srbije a koja predviđa gašenje Tanjuga i izlazak države iz Politike i Večernjih Novosti što će značiti kraj za medije koje su obeležile čitav jedan vek srpske medijske scene, predsednik Dveri... »

RTK u odlučujućoj borbi za javni interes građana, traže podršku medijskih udruženja

Top press 08.03.2019
Kragujevac – Građanima Kragujevca i Šumadije potreban je medij koji čuva profesionalne standarde, kulturni rečnik, slobodu mišljenja, objektivno i uravnoteženo informisanje. Uz ovu ocenu na jučerašnjem sastanku podružnice Sindikata novinara Srbije zaključeno je da bi nova privatizacija... »

Počela obnova pruge Kragujevac-Lapovo

Top press 08.03.2019
„Infrastruktura železnice Srbije“ saopštila je danas da je u železničkoj stanici Kragujevac započela rekonstrukciju pruge Kragujevac-Lapovo, u dužini od 31 kilometar, a nakon toga radiće i deonicu od Kragujevca do Kraljeva. Planirano je da radovi na pruzi Kragujevac-Lapovo budu završeni... »

U nedelju duel dve prvoplasirane ekipe

Top press 08.03.2019
Topola – Odbojkaši OK „Karađorđe“ u nedelju igraju derbi četrnaestog kola druge lige centar. Ekipa protivnik je OK „Laki star“. Ovo su inače dve prvoplasirane ekipe. Utakmica počinje u 18 časova u sportskoj sali Srednje škole „Kralj Petar I“ u Topoli. TopPres. Topola –... »

Hotel „Karađorđe“, mesto gde istorija živi

Top press 08.03.2019
Topola – Davne 1934. godine kao zadužbina Kraljice Marije sagrađen je u Jarmenovcima hotel „Karađorđe“. Prvobitna namena ovog hotela bila je smeštaj ratne siročadi, a na kraju smeštaj za izbegla lica. Poslednjih 15 godina hotel izjeda zub vremena a obližnji meštani se prisećaju... »

Arhiva 08.03.2019 » Top press

©2019 Netmark d.o.o.