Izvor: Jug press arhiva vesti 15.03.2019

SPS osudio napad

Jug press 15.03.2019
VRANJE Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju, najoštrije osuđuje napad na sekretara Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Vranju i direktora JP „Vodovod“ Gorana Đorđevića i njegovu porodicu, koji se desio sinoć desio… »

Održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije

Jug press 15.03.2019
VRANJE U Vranju je održana redovna sednica Gradskog štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković. Usvojen su Izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2018. godinu i Operativni plan sprovođenja… »

Surduličani igraju odlučujuću utakmicu za plej of

Jug press 15.03.2019
SURDULICA Subotnji meč sa Napretkom je direktna borba za plej-off, biće čvrsto i neizvesno – čulo se na redovnoj konferenciji za novinare pred meč 27.kola u Surdulici. – Jesenas kada su oni bili apsolutni favoriti, utakmicu smo u Kruševcu… »

Forum mladih naučnika u Nišu

Jug press 15.03.2019
NIŠ Jubilarni peti Forum mladih naučnika održan je danas u velikoj sali Univerziteta u Nišu . Slogan ovogodišnjeg foruma je “Podrži budućnost”. Organizatori Foruma je udruženje “Nađi Raula” u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Niša… »

Promovisana “Jezičara” u Vlasotincu

Jug press 15.03.2019
VLASOTINCE U vlasotinačkoj Narodnoj biblioteci ,,Desanka Maksimović”, priređena je promocija knjige „Jezičara“, autorke Ivane Petrović. Zapravo je to bilo veče ispunjeno toplinom, radošću, smehom i sećanjem na detinjstvo autorke u kome je… »

Jedinstvena Srbija osuđuje napad na Đorđevića

Jug press 15.03.2019
VRANJE Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju nаjoštrije osuđuje napad na direktora vranjskog Vodovoda Gorana Đorđevića. “Sinoć je kako smo smo saznali ispred porodične kuće napadnut direktor Vodovoda u Vranju, Goran Đorđević. S tim u… »

Oko 1,1 tona marihuane zaplenjeno kod Dimitrovgrada

Jug press 15.03.2019
DIMITROVGRAD U neposrednoj blizini izlaza graničnog prelaza Gradina upravo je sprečen pokušaj krijumčarenja impozantne količine marihuane, teške oko 1,1 tonu. Pomenuta količina droge najveća je količina ikada zaplenjena u jednom mahu na našim… »

Vlado Georgijev na protestima u Nišu : Mora vas biti više

Jug press 15.03.2019
NIŠ Vlado Georgijev se pridružio večeras građanima Niša na protestu „ Jedan od pet miliona“. Dočekan aplauzima on se obratio okupljenim građanima rečima „ Nešto vas je manje nego što gledam na fejsu , a trebalo bi da nas je sve više i… »

Sedmi protesti u Leskovcu

Jug press 15.03.2019
LESKOVAC Po sedmi put Leskovčani nezadovoljni rezultatima vladavine Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića svoj protest su izrazili u Širokoj čaršiji. Ovom prilikom je najavljen veliki protestni skup koji će se održati 13… »

Memorandum o saradnji Niša i Ćuprije

Jug press 15.03.2019
NiŠ Gradonačelnik grada Niša Darko Bulatović i opštine Ćuprija Ninoslav Erić potpisali su danas u Gradskoj kućiMemorandum o saradnji i zajedničkim aktivnostima na uvođenju digitalne baza podataka o nepokretnostima u vlasništvu grada. Niš i… »