Automobili arhiva vesti 19.03.2019

Salon automobila u Beogradu: Elektromobili u prvom planu

Večernje novosti 19.03.2019
Ove nedelje na Beogradskom sajmu počinje 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme Motopassion. Trajaće deset dana i očekuje se obaranje rekorda po prodaji i broju posetilaca. SVE je spremno za 54… »

Audi ukida noćnu smenu u Ingolstadtu

Auto blog 19.03.2019
Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi je objavio da ukida stalnu noćnu smenu u centrali u Ingolstadtu u kontekstu pada prodaje nakon skandala s falsifikovanjem podataka o emisiji štetnih gasova iz dizelskih automobila. "Smanjena proizvodnja u… »

Ukida se trajna registracija za mopede, skutere – ali i za traktore

B92 19.03.2019
Od 3. aprila prestaje da važi trajna registracija za mopede. Nakon tog datuma, svi mopedi moraće da imaju standardnu registraciju i da je obnavljaju svake godine, saznaje sajt Polovni automobili. Izvor: Polovni automobili; Autor: Dragan Romčević Na… »

Novi Suzuki Jimny debituje na sajmu u Beogradu

B92 19.03.2019
Na štandu Suzukija, u hali 1, srpsku sajamsku premijeru imaće i Swift Sport, a biće izložena i restilizovana Vitara i Swift Hybrid. Novi Suzuki Jimny biće jedna od zvezda ovogodišnjeg, 54. međunarodnog salona automobila, koji se u Beogradu održava… »

Kako izgleda kada najskuplji auto na svetu napušta ženevski salon

Vesti online 19.03.2019
Kada jedan auto košta 16,7 miliona evra, a vaš je posao da ga izvezete iz sajamske hale u kojoj je bio izložen, bićete oprezni, veoma oprezni. U nedelju je okončan 89. međunarodni salon automobila u Ženevi, a izlagači su nakon zatvaranja kapija za… »

Zašto treba na vreme da montirate letnje gume

Moj auto 19.03.2019
Dolaskom lepog, sunčanog i toplog vremena, trenutno postoje bar tri razloga zbog kojih je vreme da se na automobil što pre montiraju letnje gume. -Kao prvo, radi se o bezbednosti, zato što je na mokrom i suvom putu trag kočenja sa letnjim gumama mnogo… »

Sunra na sajmu MotoPassion 2019.

Moto berza 19.03.2019
SUNRA je kineski lider u industriji električnih vozila sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 4 miliona električnih vozila raznih modela. Firma CSM 2017 iz Pančeva glavni je uvoznik i distributer brenda SUNRA za Srbiju. HAWK je najpopularniji skuter… »

Burnout DOO na sajmu MotoPassion 2019.

Moto berza 19.03.2019
BURNOUT DOO će, kao i svake godine do sada, predstaviti novitete renomiranog italijanskog proizvođača motocikala, kompanije Ducati. Pored uživanja u dvotočkašima publika će imati priliku i da se upozna sa novom kolekcijom odeće brenda Ducati, koja… »

Gradonačelnik svečano otvorio JEDAN METAR autoputa

Auto blog 19.03.2019
Srbija i Rumunija imaju probližno isto kilometara (oko 800 km) autoputeva, s tim da je Rumunija 2,7 puta veća od naše zemlje. Pored toga, i ostali putevi su im u vrlo lošem stanje, pa se Rumunija može "pohvaliti" najlošijom mrežom puteva u celoj… »

Još jedna arognatna izjava ramuša Haradinaja: Dijalog može odmah, ali da se ne povezuje sa taksama

Srbija danas 19.03.2019
Samoprozvani Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je da nema naznaka šta bi sledećeg meseca moglo da usledi iz sedišta Evropske unije u Briselu oko pomeranja u odnosima Beograda i Prištine, ukidanja takse na srpske proizvode i eventualnog nastavka… »