Beograd arhiva vesti 19.03.2019

Bastać: Građani uspeli da spasu Kalemegdan i zaustave izgradnju gondole

Danas 19.03.2019
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas da su građani uspeli da odbrane Kalemegdan i zaustave radove na izgradnji gondole. „Dаnаs mogu dа proglаsim pobedu! Uspeli smo. Tаmo još od subote nemа mehаnizаcije, nemа nikаkvih… »

Najveće gužve ovog popodneva su na mostovima

Blic 19.03.2019
Najveće gužve ovog popodneva prisutne su na mostovima Gazeli i Pančevačkom u pravcu ka gradu, takođe veća frekvencija saobraćaja prisutna je iz Bulevara Mihajla Pupina ka Terazijskom tunelu. - Na auto-putu od "Sava centra" ka mostu Gazela su velike… »

Užas! Automobil planuo kod palate Srbije: Stojadin skoro potpuno izgoreo! (Kurir TV)

Kurir 19.03.2019
Na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Španskih boraca oko 11 sati zapalio se automobil marke "zastava 101" koji je potom skoro potpuno izgoreo Srećom, pravovremenom reakcijom vatrogasaca, požar je lokalizovan. Kurir.rs Kurir Autor: Kurir… »

Konkurs za vrtiće od 8.: Do 25. Aprila Prijave će se primati tri nedelje, još se ne zna tačan broj mesta

Blic 19.03.2019
Konkurs za mesto u beogradskim državnim vrtićima ove godine biće sproveden od 8. do 25. aprila, najavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. – Zbog velikog interesovanja roditelja i kako bi se proces završio pre… »

Beograđanin upecao soma na Adi Ciganliji: Kad je izvukao neman iz vode, video je da je pravi džin od preko 2 metra (foto)…

Telegraf 19.03.2019
Stručnjaci za podvodni svet na Adi Ciganliji i ranije su tvrdili da u jezeru ima somova i od skoro stotinak kilograma. Ako ste mislili da je na Adi Ciganliji nemoguće uhvatiti neku veću ribu, imamo sliku koja dokazuje da ipak jeste. Jedan Beograđanin… »

Da li ste ekološki svesni? Reciklirajte! (video)

Mondo 19.03.2019
Povodom Svetskog dana reciklaže u Beogradu su danas postavljeni novi podzemni reciklažni kontejneri i sedam zvona za odlaganje staklene ambalaže. Foto: UN Woman/Ministarstvo/mondo Recikliranje otpada je vrlo važan deo očuvanja prirode. Prema nedavnom… »

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajki i tuča

Kurir 19.03.2019
BEOGRAD - Prethodna noć u Beogradu protekla je mirno i saobraćajnih nesreća nije bilo, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Lekari su imali 93 intervencije, od kojih je šest bilo na javnom mestu. Pomoć su najviše tražili hronični… »

Užas u OŠ „Karađorđe“: Silovali druga i snimali telefonom?

Večernje novosti 19.03.2019
Ispituje se da li se desilo vršnjačko nasilje u OŠ "Karađorđe" na Autokomandi. Ministarstvo traži tačan izveštaj. Prosvetne vlasti su za ovaj slučaj zlostavljana saznale iz medija. MINISTARSTVO prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zatražilo je… »

Nove infrastrukturne investicije: Asfaltirane ulice u Borči

Srbija danas 19.03.2019
Aleksandar Jovičić obišao radove na asfaltiranju ulica u naselju Pretok u Borči. U naselju Pretok u Borči danas su asfaltirane ulice Luke Ćelovića Trebinjca i Isidora Papa, a predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je… »

Konkurs za smeštaj dece u državnim vrtićima od 8. do 25. aprila

Danas 19.03.2019
Konkurs za mesto u beogradskim državnim vrtićima ove godine biće sproveden od 8. do 25. aprila, najavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak, preneo je Beoinfo. Kako je rekao, preliminarne liste upisane dece biće… »