Izvor: Auto blog arhiva vesti 19.03.2019

Volkswagen seli ukrajinski pogon u Srbiju?

Auto blog 19.03.2019
Dugogodišnji zastupnik „Škode“ u Srbiji i vlasnik kompanije „Auto Čačak“ Milenko Kostić izjavio je za „Večernje novosti“ da postoji verovatnoća da se u Srbiju preseli „Folksvagenova“ fabrika iz Ukrajine. Ta fabrika nije postigla… »

Audi ukida noćnu smenu u Ingolstadtu

Auto blog 19.03.2019
Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi je objavio da ukida stalnu noćnu smenu u centrali u Ingolstadtu u kontekstu pada prodaje nakon skandala s falsifikovanjem podataka o emisiji štetnih gasova iz dizelskih automobila. "Smanjena proizvodnja u… »

Ukida se trajna registracija za mopede (skutere), ali i za traktore i motokultivatore

Auto blog 19.03.2019
Od 3. aprila ove godine prestaje da važi trajna registracija za mopede. Nakon tog datuma, svi mopedi moraće da imaju standardnu registraciju i da je obnavljaju svake godine. Na ulicama i dalje mogu da se vide skuteri sa novim i starim, tj. trajnim… »

Gradonačelnik svečano otvorio JEDAN METAR autoputa

Auto blog 19.03.2019
Srbija i Rumunija imaju probližno isto kilometara (oko 800 km) autoputeva, s tim da je Rumunija 2,7 puta veća od naše zemlje. Pored toga, i ostali putevi su im u vrlo lošem stanje, pa se Rumunija može "pohvaliti" najlošijom mrežom puteva u celoj… »

Ducati sprema žalbu na Hondina zakrilca

Auto blog 19.03.2019
Sukob oko aerodinamičkih dodataka u MotoGP je eskalirao, pa sada Ducati preti da će se želiti na Hondina zakrilca. Honda je zajedno sa Aprilijom, Suzukijem i KTM-om uložila žalbu na uređaj koji je Ducati koristio na otvaranju sezone. Stjuardi su… »

BMW ofanziva. Dobro došli u BMW Halu.

Auto blog 19.03.2019
Posetite 54. Međunarodni salon automobila u Beogradu u periodu od 22. do 31. marta 2019. godine i upoznajte se sa čak 11 premijera BMW grupe koji će biti izloženi u Hali 2A. BMW će predstaviti najtraženiji model svoje game – ultimativni sportski… »

Puno iznenađenja na štandu Renault Nissan Srbija

Auto blog 19.03.2019
Na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu publici će se premijerno predstaviti pravo iz Ženeve najnoviji Renault Clio, kao i električni Zoe i Twizy Kao i svaki put na Međunarodnom sajmu automobila Renault Nissan Srbija nastupiće na četiri… »

Seat akcijski modeli: SUV eksperti

Auto blog 19.03.2019
SEAT Arona Neki prate druge. Dok neki imaju malo drugačiji pristup. Nova SEAT Arona je gradski SUV koji je stvoren za hrabre. Za one koji rado prate sopstveni put. Opremljena elementima koji se mogu individualno oblikovati, SEAT Arona uspeva da spoji… »

Renault Clio osvojio nagradu za najbolji serijski automobil

Auto blog 19.03.2019
Iako je tek predstavljen na Ženevskom salonu automobila, novi Clio je već osvojio prvu nagradu. Javnost ga je izabrala kao najbolji serijski automobil predstavljen na Ženevskom salonu automobila 2019. pa je osvojio nagradu koju zajednički dodeljuju… »

Adventum Coupe na bazi Range Rovera

Auto blog 19.03.2019
Verovatno još uvek pamtite zelenu Shooting Brake Teslu S koju je osmislio sjajni dizajner Niels Van Roij, a u pripremi je već novi dragulj – ručno napravljeni coupe baziran na Range Roveru…ni manje ni više! Možda Vas treba podsetiti da je… »