Izvor: Jugmedia arhiva vesti 19.03.2019

Teška saobraćajna nesreća u Sićevačkoj klisuri, povređene četiri osobe

Jugmedia 19.03.2019
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7.10 u Sićevačkoj klisuri kod sela Ostrovica, teško su povređene četiri osobe, a saobraćaj je obustavljen, kada su se sudarili „BMW“ švajcarskih registracija i „folksvagen kedi“ Puteva… »

Saradnja Nišavskog, Topličkog i Pirotskog okruga

Jugmedia 19.03.2019
U Gradskoj upravi Pirotu danas je potpisan Sporazum o poslovnoj saradnji između Grada Pirota, Regionalne privredne komore Nišavskog, Topličkog i Pirotskog okruga i Ugovorne okružne privredne komore Pirot. Sporazum su potpisali gradonačenik Pirota… »

Odbornici niške opozicije napustili sedincu Skupštine grada

Jugmedia 19.03.2019
Zbog toga što gradska vlast ignoriše da čuje zahteve građana koji protestuju, ali i zato što nije uključena ni jedna tačka, koju je predložila opozocija, u današnji dnevni red, odbornici opozicionih poslaničkih grupa napustili su sednicu… »

Otišao kod automehaničara, našli mu bombu podmetnutu ispod automobila

Jugmedia 19.03.2019
Pripadnici specijalizovanih timova policije, u ponedeljak uveče u donjem delu Vranja, demontirali su napravu podmetnutu pod automobile “fiat bravo“ za koju se sumnja da je eksplozivna, potvrdila je Policijska uprava Vranje. Sumnjiva naprava je… »

Edukativna radionica u okviru „Takmičarskih dana mladih inovatora i preduzetnika”

Jugmedia 19.03.2019
Edukativna radionica kojom su počeli „Takmičarski dani mladih inovatora i preduzetnika“ održana je danas u sali Omladinskog kulturnog centra Vranje (OKCE), uz učešće preko 150 đaka osnovnih i srednjih škola sa teritorije Pčinjskog okruga, kao… »

Mustafa: Smanjena prava Albanaca na jugu Srbije

Jugmedia 19.03.2019
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Ragmi Mustafa izjavio je da je tokom razgovora sa delegacijom Saveta Evrope za pitanja prava nacionalnih manjina ponovio probleme sa kojima se albanska zajednica u opstinama Preševo, Bujanovac i Medveđa… »

Božidar Vučković: Protesti ugrožavaju sigurnost Srbije

Jugmedia 19.03.2019
Srbiji je potreban mir i društveni život bez sukoba i ekstremnih tenzija kojima se stvara privid nestabilnosti, posebno kod onih kojima smeta uspešna Srbija, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Sradskog odbora Pokreta… »

Podrška uhapšenima: Borimo se za stvaranje normalne države

Jugmedia 19.03.2019
Danas je u našem gradu održan skup podrške Aleksandru Vučiću. Danas, kada naši prijatelji leže u zatvoru, samo zato što imaju stav i hrabrost da ga iskažu. Njihovo dostojanstvo nije moguće kupiti sendvičima, lažnim diplomama, izmišljenim… »

Deca koja su rođena posle 1999. godine podložna malignim bolestima

Jugmedia 19.03.2019
Deca rođena između 1999. i 2015. godine bila su izložena toksičnom faktoru koji je uticao da budu podložni malignim bolestima, pokazalo je istraživanje Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine koje je predstavljeno danas… »

Preokret: Milan Nakić nije tučen već je on nokautirao vozača autobusa?

Jugmedia 19.03.2019
Niška policija podnela je krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja protiv MMA borca Milana Nakića iz Bujanovca jer je 16. marta na autobuskoj stanici u Nišu nokautirao vozača prevozničkog preduzeća „Nišekspres“ koji je saobraćao na… »