Izvor: Jug press arhiva vesti 19.03.2019

Postaje li vođa Dveri novi lider opozicije?

Jug press 19.03.2019
BEOGRAD (Danas) Građanski protest „1 od 5 miliona“ tokom vikenda u potpunosti i formalno je preuzela opozicija i lideri okupljeni u Savezu za Srbiju, među kojima se posebno istakao lider Dveri Boško Obradović. To neoborivo, između ostalog… »

Opozicija napustila sednicu Skupštine grada Niša

Jug press 19.03.2019
NIŠ Niška opozicija, odbornici Demokratske stranke, “Dosta je bilo”, Grupe “Niš, moj grad”, “Niške inicijative”, i “Iskreno za Niš” napustili su današnju sednicu Skupštine grada . Razlog za napuštanje je, kako navode, to što nisu… »

Postavljen eksploziv na putničko vozilo

Jug press 19.03.2019
VRANJE Ispod automobile u jednom auto-servisu u Vranju pronađena je eksplozivna naprava, rečeno je JUGpressu u policijskim izvorima. . Policijskoj upravi u Vranju prijavljeno je juče u 13 sati da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod… »

Vučković: Podržavamo politiku državnog rukovodstva

Jug press 19.03.2019
LESKOVAC Na konferenciji za medije Gradskog odbora Pokreta socijalista u Leskovcu predsednik GO PS Božidar Vučković osvrnuo se na, kako je rekao, “nasilničko ponašanje dela opozicije na protestima u Beogradu”. „Srbiji je potreban mir i… »

Otvorena “Kuća veština”

Jug press 19.03.2019
LESKOVAC Udruženje roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje“ otvorila je „Kuću veština“ koja je zamišljena kao mesto okupljanja i druženja dece i mladih kroz inovativne, kreativne i savremene obrazovne programe. „Kuća veština“… »

Specijalizacije lekarima podeljene u SNS?

Jug press 19.03.2019
LESKOVAC Iako konkurs za specijalizacije za leskovačke lekare još uvek nije raspisan, naši izvori tvrde da ih je na sastanku Gradskog odbora SNS prvi čovek lokalnih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović več podelio. Prema ovim… »

Skupština usvojila primedbe meštana sela: Mreža škola imaće 32 osnovne škole i 52 isturena odeljenja

Jug press 19.03.2019
NIŠ Posle mnogobrojnih rasprava i negodovanja meštana pojedinih sela i roditelja učenika, Skupština grada danas je odlučila da umesto 34 osnovne škole i 52 isturena odeljenja nova mreža škola imaće 32 osnovne škole i 49 isturenih odeljenja… »

Otadžbina: Vučić bi da svoju ideju “razgraničenja” opravdava Ćosićem i Djindjićem

Jug press 19.03.2019
KOSOVSKA MITROVICA Aktuelni režim u Beogradu voli da pravi poređenja o ideji razgraničenja koju plasira Aleksandar Vučić sa navodno sličnim mišljenjima nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića i književnika Dobrice Ćosića, sapštio je… »

Omladina SNS delila informator

Jug press 19.03.2019
LESKOVAC Na platou ispred Robne kuće Savet za omladinu SNS Leskovac delio je informativni stranački list „SNS Informator“. Najnoviji broj je predstavila Dragana Dimitrijević koja je navela da se, između ostalog, građani mogu informisati o toku… »

Meštani Badinca najzad dobijaju vodu za piće?

Jug press 19.03.2019
LESKOVAC U toku su radovi kojima će meštani Badinca najzad, posle skoro deset godina čekanja, dobiti priključak na vodovodnu mrežu leskovačkog „Vodovoda“. Tako je bar obećano danas. U ovom selu već postoji vodovodna mreža, ali je , navodni… »