Izvor: Lepota i zdravlje arhiva vesti 19.03.2019

Kompanija Avon i Fond B92 obeležili Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Rano otkriven rak dojke je izlečiv! Rano otkriven rak dojke je izlečiv – poruka je eminentnih stručnjaka, učesnika današnjeg panela kojim je kompanija Avon, u saradnji sa Fondom B92, obeležila 7. Nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Organizovan… »

Fit do leta: Prijavite se i postavite svoje fitnes ciljeve!

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Lepota i zdravlje u saradnji sa Fitnes centrom Ahilej gym powered by FitPass.rs i Trening centrom Invictus u subotu 30. marta od 18-20 h organizuje druženje sa fitnes ekspertima u Beogradu i Novom Sadu. Cilj: Motivacija za zdraviji život, više… »

FARMASI – Beauty and more: Kozmetički brand zasnovan na inovativnim formulama, prilagođen savremenom stilu života

Lepota i zdravlje 19.03.2019
U prijatnoj atmosferi beogradskog Remix Gastro Bar-a održan je prvi tematski FARMASI media meeting gde je predstavljena prolećna kolekcija ovog internacionalnog kozmetičkog i kozmetičko–medicinskog brenda. Ovom događaju prisustvovale su brojne… »

Superheroina našeg doba: Nik West nastupa u Beogradu+ poklon karte!

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Dobro nam došla, Nik Vest! Američka fank diva, basistkinja atraktivnog izgleda, stiže u Beograd. Iskoristili smo priliku da joj postavimo nekoliko pitanja Blisko ste sarađivali s muzičarem Prinsom. Bili ste njegova štićenica. Kako ste se upoznali… »

Printovi koje ćemo nositi ovog proleća

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Dolazak lepog vremena, za većinu strastvenih ljubiteljki mode znači da je konačno vreme da se ponesu smeli, atraktivni i lepršavi look-ovi, u duhu proleća! Lepi, dugi dani idealni su za nošenje lepršavih prolećnih komada, a ove sezone, duge… »

Beauty ušteda: 3 beauty proizvoda koja vam zaista nisu potrebna

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Beauty svet se širi vrtoglavom brzinom, pa tržište svakodnevno postane bogatije za barem jedan proizvod više. Nije ni čudo što se svaka naša poseta drogeriji završi sa neočekivano visokim računom, međutim, često našu shopping korpu napunimo i… »

Dnevni horoskop za 19.03.

Lepota i zdravlje 19.03.2019
Ovan Ljubav: Imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja vam se dopada. Potrebno je da stvorite pravu atmosferu. Posao: Neko vam podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve. Zdravlje… »