Izvor: Niške vesti arhiva vesti 19.03.2019

Opozicija napustila sednicu Skupštine grada Niša. Gradonačelnik: Ovo je po nalogu Đilasa, Jeremića i Obradovića

Niške vesti 19.03.2019
Sednicu Skupštine grada napustili su odbornici svih opozicionih poslaničkih grupa, sem odbornice Zavetnika Jelene Đorđević. „Mi bojkotujemo ovu i bojkotovaćemo sve naredne sednice Skupštine, ukoliko vlast nastavi da ignoriše zahteve građana… »

Počelo odbrojavanje do Evropskog prvenstva za košarkašice u Srbiji

Niške vesti 19.03.2019
Poznato je da će po jedna grupa EP igrati u Nišu i Zrenjaninu, dok će eliminacione runde biti u Beogradu. U svakom od ovih gradova u rad se simbolično puštaju satovi na kojima će se prikazivati odbrojavanje sve do početka prvenstva. U Nišu je… »

JKP Naissus povodom obeležavanja Svetskog dana vode: Voda je resurs budućnosti!

Niške vesti 19.03.2019
Iz ovog preduzeća navode da im je cilj da javnost upoznaju koliko je voda značajna za čoveka i čovečanstvo, da ih upoznaju sa načinima kako je sačuvati, ali i da podignu svest o tome da je ne treba zagađivati. Direktor JKP Naissus Igor Vučić… »

JKP GRADSKA TOPLANA: Zbog struje prekid na toplotnom izvoru „Pantelej“

Niške vesti 19.03.2019
Svi ostali toplotni izvori vrše urednu isporuku toplotne energije, a nakon sanacije kvara od strane ED Jugoistoka i toplotni izvor „Pantelej”, saopštilo je JKP Gradska Toplana. Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici… »

SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN: Četvoro povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Sićevačkoj klisuri

Niške vesti 19.03.2019
Prema navodima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u sudaru su povređene četiri muške osobe. Muškarac (1963.) zadobio je povrede glаve i trbuhа, drugi (1976.) povrede grudnog košа i rаmenа, osoba rođena (1960) ima povrede grudnog košа, dok je… »

Izorano fudbalsko igralište u naselju Milka Protić (FOTO)

Niške vesti 19.03.2019
Fudbalsko igralište, osim za sport i „jurcanje“ dece za loptom, očigledno može poslužiti i za druge namene. Neko je na igralištu u naselju Milka Protić u Nišu, na prostoru između dva gola, napravio oranicu i umesto fudbalera, taktički… »

“Čarobna šuma” na ORL klinici

Niške vesti 19.03.2019
“ORL klinika se krajem prošle godine preselila u novi prostor koji je preuređen i koji je kvalitetniji i funkcionalniji za rad sa pacijentima ali i za rad samih lekara. Nakon preseljenja počeli smo da razmišljamo šta još može da se uradi u ovom… »

Ima samo 14 godina, a već je napisao dve knjige

Niške vesti 19.03.2019
Mada je tek učenik osmog razreda i ima samo 14 godina Veljko je ispisao bogatu takmičarsku istoriju i brdo nagrada. Njegov moto je da u životu svako mora da ima cilj ka kome će ići. I to je već pola uspeha. Svaki kasniji uspeh dolazi iz napora da se… »

Gde god nađeš zgodno mesto ti kauč „posadi“

Niške vesti 19.03.2019
Kauč na zelenoj površini pored trotoara predstavlja vrlo ružnu sliku u jednom od novijih i uređenijih delova grada, međutim za nju niko ne bi mogao da okrivi radnike „Mediane“ već isključivo onog ko je kauč ostavio. Osim što ruže grad… »

Znamenite žene Niša i južne Srbije – liderke u senci

Niške vesti 19.03.2019
U prisustvu pedesetak polaznika radionicu je otvorio Jan Lundin, ambasador Švedske u Srbiji. „Nakon pozitivnih iskustava iz Beograda prošle godine, odlučili smo da ove godine radionicu organizujemo u Nišu. Inicijativa je da se devojke i žene… »