Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 19.03.2019

Za još bolju saradnju lokalne vlasti i privrede

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je u ime Grada Pirota potpisao sporazume o poslovnoj saradnji sa predstavnicima Ugovorne okružne komore Pirot dr Draganom Kostićem i predsednikom Regionalne privredne komore Niš Aleksandrom… »

Ambasadorka Kanade u poseti Pirotu

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Ambasadorka Kanade, Nj.E. Kati Čabe sutra će posetiti Pirot gde će se najpre sastati sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem a zatim će obići Damsko srce – Zadrugu za tkanje pirotskog ćilima kao i srednjovekovnu tvrdjavu Momčilov grad i… »

Gimnazija: Aleksa Stefanović se plasirao na republičko takmičenje iz italijanskog jezika

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Aleksa Stefanović, maturant Gimnazije Pirot, osvojio je drugo mesto na okružnom takmičenju iz italijanskog jezika koje je 17. marta održano u našoj školi, saopštavaju iz pirotske Gimnazije. Aleksa se ovim uspehom plasirao na republičko… »

Marihuana u “alevoj paprici”! “Kreativnost” krijumčara droge nema granice

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Carinici su u saradnji sa policijom 19. marta 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, sprečili pokušaj jednog putnika da u kesici sa “alevom paprikom” i donjem vešu prokrijumčari marihuanu. Prekršaj je otkriven kada… »

Srbija i pirotski košarkaši u finalu Specijalne olimpijade

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Sporisti Srbije u inkluzivnoj košarci, medju kojima je desetoro pirotskih košarkaša, u polufinalu Specijalne olimpijade savladali su Singapur sa 29:18 i plasirali se u finale Specijalne olimpijade. -U nimalo lakoj utakmicu protiv… »

Lakše prijavljivanje sezonskih radnika

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite Danas je u organizaciji Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Pirota, NALED-a i Ugovorne okružne privredne komore Pirot održana prezentacija korišćenja portala www.sezonskiradnici.gov.rs koji je u skladu sa primenom Zakona o… »

Ukradjena ličnos’ u Pirotu. Lane Gutović gostuje sa hit predstavom

Pirotske vesti 19.03.2019
Podelite U ponedeljak, 01. aprila 2019. godine u dvorani Kluba vojske Pirot sa početkom od 20:00 sati održaće se predstava „UKRAĐENA LIČNOS’“ sa Milanom Lanetom Gutovićem u glavnoj ulozi. Karte po ceni od 700 dinara se mogu naći u DK klubu… »