Izvor: Plus online arhiva vesti 19.03.2019

Potpisan Sporazum o poslovnoj saradnji Pirota, Regionalne privredne komore i Ugovorne okružne privredne komore Pirot

Plus online 19.03.2019
Jedan od najvažnijih ciljeva Sporazuma o poslovnoj saradnji grada Pirota, Regionalne privredne komore za Pirotski, Toplički i Nišavski upravni okrug i Ugovorne okružne privredne komore Pirot, koji je danas potpisan u Pirotu, jeste unapredjenje… »

Ambasadorka Kanade NJ.E. Kati Čaba u poseti Pirotu

Plus online 19.03.2019
U poseti Pirotu danas je ambasadorka Kanade u Srbiji Njena Ekselencija Kati Čaba, sa saradnicima. Ambasadorka Čaba će se najpre sastati sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem. Posle prijema, ambasadorka će, u društvu pomoćnice gradonačelnika Milice… »

Maturant Gimnazije Aleksa Stefanović se plasirao na Republičko takmičenje iz italijanskog jezika

Plus online 19.03.2019
Aleksa Stefanović, maturant Gimnazije Pirot, osvojio je drugo mesto na Okružnom takmičenju iz italijanskog jezika koje je 17.marta održano u pirotskoj Gimnaziji.… »

Kamera nikada ne miruje! “Da sam ja – neko”!!

Plus online 19.03.2019
Ha, malo neobično! Kada sam u subotu prepodne prošetao pirotskim Kejom, a jutros odlučio da hodam do Radija, a za to vreme “probudio ponovo novinara u sebi” pala mi je na um pesma Indeksa, sećate se “Da sam ja neko…”! Kako nisam “neko”… »

Ekipa Srbije koju čine sportisti Pirota i Dimitrovgrada, igraće u sredu u finalu Svetske Specijalne olimpijade u inkluzivnoj…

Plus online 19.03.2019
Svetska Specijalna olimpijada Abu Dabi 2019. Treće kolo – četvrtfinale SO Kenija -SO Srbija 25-31 SO Srbija : Vasić S. Vuk, Vasić V. Vuk, Živić Žarko, Mićović Vujadin, Milanov Veljko, Petrov David, Durmišević Mišel, Ibrahimović Dragan… »

Goran Svetozarević: Prolećni uslovi za sadnju voćaka dobri, ali treba požuriti

Plus online 19.03.2019
Poslednjih godina voćarstvo u Srbiji, a i pirotskom kraju je u ekspanziji. Zahvaljujući podsticajima države, ali i sredstvima Fonda za razvoj poljoprivrede grada Pirota, sve više poljoprivrednika sa našeg područja se odlučuje za formiranje voćnih… »

Vidojko Panajotović: Očekujemo da Koridori Srbije ispune obećanje i do kraja godine saniraju planirane putne pravce

Plus online 19.03.2019
Očekujemo da Koridori Srbije u skorije vreme ispune obećanja koje su dali, a odnosi se na sanaciju nekoliko putnih pravaca na području grada, kaže Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota. Kada je u pitanju Sopotska petlja, Panajotović… »

Promocija i izložba “Vodič kroz arhivsku građu”

Plus online 19.03.2019
Istorijski arhiv Pirot objavio je Vodič kroz arhivsku građu, veoma važno informativno sredstvo za rad i funkcionisanje svakog Arhiva. Promocija će biti u utorak 26. marta, u 18 časova u Galeriji „Čedomir Krstić“, u Pirotu. Tim povodom biće… »