Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 19.03.2019

Poznat raspored utakmica Radničkog u Superligi

Ritam grada Kg 19.03.2019
Poslednjeg vikenda marta vaterpolisti Radničkog počinju borbu za trofej šampiona Srbije, u Superligi, a rivali će im biti timovi iz Regionalne A1 lige – Šabac, Crvena zvezda i Partizan. U ovom delu Superlige sastaju se sprski timovi koji su igrali… »

Promocija knjige „Knjige s posvetom u ličnoj biblioteci prof. dr Svetozara Stojanovića“

Ritam grada Kg 19.03.2019
Univerzitetska biblioteka u Kragujevcu u saradnji sa Institutom društvenih nauka i izdavačkom kućom Albatros plus iz Beograda, sutra u 19 časova, u Univerzitetskoj galeriji, organizuje promociju knjige Katarine Karamijalković – „Knjige s posvetom… »

„Vanja“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 19.03.2019
Sutra od 18 časova u Pozorištu za decu Kragujevac, igra se predstava „Vanja“, koju je po tekstu Kobija Jamade režirala Emilija Mrdaković, a u ulogama su Nevena Brzaković i Miloš Milovanović. Predstava „VANjA“ govori o idejama, o tome kako… »

EON – gledaj SBB televiziju i van SBB mreže: 15 dana probaj besplatno

Ritam grada Kg 19.03.2019
Od sada su kanali iz SBB ponude dostupni svima i van SBB mreže, putem SBB-ove EON platforme i bilo koje internet konekcije. Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NBA, Evro ligom i drugim prestižnim ligama i sportskim… »

Predstava „Mamin dašak u svemiru“ pobednik „Zlatne kulise“

Ritam grada Kg 19.03.2019
Stručni žiri i žiri učesnika petog Festivala amaterskih pozorišta „Zlatna kulisa“, održanog u SKC-u, proglasili su najbolje predstave. Prvu nagradu za najbolju predstavu u celini oba žirija dodelila su predstavi „Mamin dašak u svemiru“… »

Igraj za energiju u OŠ „Stanislav Sremčević“

Ritam grada Kg 19.03.2019
U okviru projekta srpsko-nemačke razvojne saradnje Energetska efikasnost u javnim objektima koju u deset gradova Srbije sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike Republike Srbije a koji… »