Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 19.03.2019

Majke Srebrenice na izricanju presude Karadžiću

Sandžak haber 19.03.2019
Majke Srebrenice otputovale su jutros u Hag da bi sutra prisustvovale izricanju drugostepene presude Radovanu Karadžiću, prenosi “Avaz”. Drugostepena presuda Karadžiću biće izrečena nakon što su razmotrene žalbe odbrane i tužilaštva na… »

BNV očekuje reviziju Akcionog plana

Sandžak haber 19.03.2019
Predstavnici Bošnjačkog nacionalnog vijeća učestvovali su danas u Beogradu na prezentaciji rezultata koji se odnose na sprovođenje Akcionog plana za ostvarivanje prava manjina u Srbiji, koju su organizirali Vijeće Evrope i Kancelarija za ljudska i… »

SABOTAŽA: Zbog privatnog kluba nema sale za omladince OKK Novi Pazar!!!

Sandžak haber 19.03.2019
Omladinci OKK Novi Pazara sprečeni su sinoć da obave svoj trening u sali Tekstilne škole. Paralelno sa istorijskim plasmanom u ABA 2 takmičenje uprava ovog OKK Novi Pazar radila je na razvoju mlađih selekcija, pa je za te potrebe angažovan trener… »

SVE BOLJI USLOVI U ZCNP! Nastavljena uspešna saradnja Narodnog fronta i Opšte bolnice Novi Pazar

Sandžak haber 19.03.2019
U okviru sporazuma za saradnju između Narodnog fronta i Opšte bolnice Novi Pazar ,ginekolog-hirurg dr Dejan Pavlović već četvrti put dolazi na ginekološko-akušersko odeljenje gde izvodi najsavremenije laparoskopske operacije. Za prethodna tri… »

Porodica, koju je bahati mladić pri 150 km/h udario kolima, ponovo proživljava strahote posle stravičnog snimka

Sandžak haber 19.03.2019
Lekari u Novom Pazaru su ih, kako kaže njihova kćerka, neodgovorno zbrinuli, a ženu otpustili uz ručno napisanu otpusnu listu “Dva mjeseca smo brinuli za tog dječka, isto koliko i za moje roditelje. Ali otkako je ovaj snimak objavljen, gdje on… »

Erdogan: Poljulja li se Turska, poljuljat će se i Bosna, Irak, Jemen, Libija, Arakan, Sirija

Sandžak haber 19.03.2019
Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan poručio je danas u gradu Kocaeliju kako je Turska za milione ljudi širom svijeta simbol mira, blagostanja i povjerenja te naglasio da, ako se poljulja Turska, poljuljat će se i Sirija, Irak, Jemen… »

Oko 200 školaraca na okružnom takmičenju u atletici

Sandžak haber 19.03.2019
Oko 200 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola nastupilo je danas na okružnom školskom takmičenju na Atletskom stadionu u Novom Pazaru, gde su odmerili snage u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama. “Danas se navršavaju dve godine… »

Bespovratna sredstva za privrednike i početnike u biznisu

Sandžak haber 19.03.2019
Predstavnci nevladine organizacije “Eneca” i Odjeljenja za lokani ekonomski razvoj pri Gradskoj upravi Novog Pazara predstavili su konkurs programa “Pokreni se za posao” u okviru kog privrednici i početnici u biznisu imaju priliku da konkurišu… »

SAĆIROVIĆ: Intenziviramo radove, od sutra saniramo udarne rupe nakon zimske sezone

Sandžak haber 19.03.2019
Na desnoj obali Raške u Ulici 37. Sandžačke divizije, radnici Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta počeli su danas radove na izgradnji stepeništa do sekundarnog rečnog korita. Time se, kako najavlju nadležni, zahuktava… »

SRBIJA U ŠOKU! Evo kako je Naser Orić nazvao ministra policije Nebojšu Stefanovića

Sandžak haber 19.03.2019
Orićev boravak u Srbiji poprilično je naljutio Nebojšu Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova On je kazao, pišu srbijanski mediji da za Orića ima posebnu preporuku odnosno da što prije vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu… »