Automobili arhiva vesti 26.03.2019

“Deki 5” kreće iz Peugeot-a!

Vrele gume 26.03.2019
Održavanje 54. Salona automobila u Beogradu poslužilo je kao idealna prilika za ozvaničenje partnerstva izmedju “EUROIMPEX AUTOGROUP” – a i Internacionalnog Fudbalskog kampa Dejana Stankovića – “Deki 5”. Dejan Stankocić je proslavljeni… »

Hrvati dobijaju subvencije do 10.780 evra za kupovinu novog električnog vozila

Auto blog 26.03.2019
U Hrvatskoj je zbog velikog interesovanja, fond za novi krug subvencija za kupovinu električnih vozila povećan na 2.290.000 evra Hrvatska je prepoznala potrebu za očuvanjem životne sredine i smanjenjem zagađenosti vazduha. Upravo iz tog razloga je… »

OMV Srbija izaziva vozače da „stanu na crtu“ i oprobaju se u najbržoj vožnji

Kurir 26.03.2019
Pratite sa posebnim oduševljenjem trke Formule 1 a onda sanjate kako parirate u vožnji Hamiltonu ili Fetelu? Ili ste „samo“ ljubitelj brze vožnje i uz to volite da se takmičite i osvojite vredne nagrade? Onda obavezno prošetajte do 54… »

Amnesti: Proizvodnja baterija za električna vozila štetna za okolinu

Auto blog 26.03.2019
Amnesty International je osudio industriju električnih vozila jer se predstavlja kao prijatelj okoline, dok proizvodi baterije upotrebom fosilnih goriva i neetično prikupljenim materijalima. U saopštenju organizacije navodi se da je proizvodnja… »

Evropska premijera na beogradskom sajmu: Nova generacija Rendž Rovera će vas oduševiti (foto)

Srbija danas 26.03.2019
Budući da se Land Rover i Jaguar ove godine nisu pojavili na tradicionalnom salonu u Ženevi, ovo je prva velika sajamska manifestacija na kojoj debituje novi Evoque. Na 54. međunarodnom salona automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu… »

Važno upozorenje - nije telefon Vozači, ako ovo radite dok vozite preti vam i do 60 dana zatvora

Srbija danas 26.03.2019
Da li ste znali ovo! Znamo da je korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje kažnjivo, ali da li ste znali da je kažnjivo i šminkanje ili ako jedete tokom vožnje. Ukoliko takvo odvlačenje pažnje dovede do saobraćajne nezgode, kazne su drastično… »

Ovo su najlepše od najlepših promoterki: Izabrane misice Sajma automobila, ali ih nisu ocenjivali muškarci

Telegraf 26.03.2019
Muški posetioci zanemeli su od tuge što „izborna procedura“ nije potrajala još koji sat. Takmičenje za titulu MISS, najlepše među najlepšim hostesama, koje svojim likom, šarmom a neretko i obrazovanjem i informisanošću oplemenjuju štandove… »

Ako jedete, pijete, pušite… dok vozite, bićete kažnjeni

Vesti online 26.03.2019
Vozače koje saobraćajna policija uhvati da, dok voze, jedu, piju, puše, šminkaju se mogu dobiti kaznu od 3.000 dinara. Predsednik prekršajnog suda u Beogradu, Milan Marinović kaže da, prema propisima, svaka radnja koja ometa koncentraciju tokom… »

Automobili na Sajmu za MANJE OD 10.000 EVRA:

Moj auto 26.03.2019
Izdvajamo “reno klio”, koji košta 9.790 evra, “dačiju daster”, “hjundai i20”, “fijat pandu”... Prethodni saloni naučili su nas da se najviše traže modeli čija je cena do 10.000 evra. U pitanju je psihološka granica koju su u… »

Sve Korole zajedno i na Beogradskom sajmu (video, foto)

Mondo 26.03.2019
Nakon dvanaest godina "odvojenosti", Korola je ponovo zajedničko ime za hečbek, sedan i karavan verzije. .flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' } Izvor: MONDO Dvanaesta generacija Tojote Korole, najprodavanijeg modela svetske auto… »