Beograd arhiva vesti 26.03.2019

Novi slučaj investitorskog urbanizma na Vračaru – Baba Višnjina 34

Danas 26.03.2019
Nakon slučaja u Sinđelićevoj 20, Društvo za ulepšavanje Vračara prijavilo je građevinskoj inspekciji još jedan slučaj divljanja investitora na Vračaru. Kako navode u saopštenju, u Ulici Baba Višnjinoj 34 investitor je umesto, po građevinskoj… »

Gužve u gradu: Prohodno bez većih zadržavanja, mostovi kritični

Blic 26.03.2019
Kako radna nedelja odmiče, tako se i gužva u glavnom gradu smanjuje. Iako je jučerašnje popodne bilo haotično za sve vozače, ovo popodne prolazi u znaku manjih gužvi, jer kako iz Beogradskog taksija za "Blic" javljaju, većih zadržavanja na… »

Protest žitelja topličinog venca: Blokiraćemo uskoro radove

Večernje novosti 26.03.2019
Zbog pešačke zone pobunili se stanovnici centra prestonice. Niko nije ugrožen - kaže gradski urbanista Marko Stojčić. GRAĐANI okupljeni oko inicijative "Pešaci nisu maratonci" okupili su se u ponedeljak u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu… »

Uzbuna na Dorćolu: Javljeno da je ispod automobila postavljena bomba

Blic 26.03.2019
Uzbunu na Dorćolu digla je dojava da se ispod jednog parkiranog automobila, u blizini poznatog auto centra "Boban", nalazi eksplozivna naprava. Odmah su pozvane ekipe Hitne pomoći, vatrogasci, policija. Kontradiverzioni tim MUP Srbije je izvršio… »

Noć u Beogradu: Četiri saobraćajne nezgode, jedna osoba teže povređena

Blic 26.03.2019
Na beogradskim ulicama noćas su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno pet osoba, od kojih jedna težže, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. U 23:02 mušškarac (36) težže je povređen na Slaviji i prevezen u Urgentni… »

„Ikarbus” u vlasništvu Kineza

Studio B 26.03.2019
Kineska kompanija kupila je „Ikarbus” i to će omogućiti da jedna od najstarijih beogradskih firmi nastavi da radi i posluje, rekao Goran Vesić. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je u Starom dvoru primio delegaciju kompanije „Jin… »

Vesić: Surčin najperspektivnija opština

Blic 26.03.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji saobraćajnice u radnoj zoni Surčin – Dobanovci, koja je povezana sa državnim putem i obezbeđuje pristup privrednim sadržajima. Vesić je istakao da se u blizini nalazi… »

Maratonci trče za dobročinstvo

Studio B 26.03.2019
Na inicijativu Koalicije za dobročinstvo ove godine „Trka dobrote“ na Beogradskom maratonu. Projekat za unapređenje okvira za davanje, podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Srpski filantropski forum predstavio je… »

O njenom delu pričala je cela Srbija: Sa svojim gimnazijalcima odlučila se na akciju, a cilj je više nego plemenit

Srbija danas 26.03.2019
Pored svih obaveza, jedno odeljenje beogradske gimnazije sa svojim razrednim starešinom odlučilo se na veliki korak. Gimnazijalici treće godine Desete beogradske gimanzije, zajedno sa svojim razrednim starešinom Draganom Možek privukli su pažnju… »

Vesić: Surčin postaje najperspektivnija beogradska opština

Danas 26.03.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji saobraćajnice u radnoj zoni Surčin – Dobanovci, koja je povezana sa državnim putem i obezbeđuje pristup privrednim sadržajima. Događaju su prisustvovali pomoćnik… »