Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 26.03.2019

Rumunija: Zaplenjeno više od tone kokaina, uhapšeni Srbi (foto)

Dnevnik 26.03.2019
BUKUREŠT: Rumunske vlasti zaplenile su više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba. Policija je danas donela zaplenjene vreće sa kokainom do… »

Ubistva u vezi sa kriminalnim obračunima u padu

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je broj ubistava u vezi sa kriminalnim obračunima u Srbiji u padu, kao i da se ove godine dogodilo samo jedno takvo ubistvo. Upitan da prokomentariše to što je u Srbiji… »

Nemački ambasador impresioniran zatvorom u Sremskoj Mitrovici

Dnevnik 26.03.2019
SREMSKA MITROVICA: Nemački ambasador u Srbiji Tomas Šib posetio je Kazneno-popravni zavod (KPZ) Sremska Mitrovica, gde je obišao više proizvodnih pogona sa opremom koju je poklonila nemačka nevladina organizacija "Help" za obuku osuđenika u cilju… »

Lažna dojava o bombi ispod automobila na Dorćolu

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Dojava o postavljenoj bombi ispod jednog parkiranog automobila u Ulici Mike Alasa na Dorćolu bila je lažna, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kontradiverzioni tim MUP Srbije je pregledao vozilo i utvrdio da nema eksplozivne naprave. Mediji su naveli… »

TEMA „DNEVNIKA”: Proleće već odnelo živote dvojice motociklista

Dnevnik 26.03.2019
Motociklista Dragan J. (63) stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Margita–Plandište, kada je motorom marke „jamaha” sleteo s puta, dok je njegova saputnica Marijana G. zadobila telesne povrede i prevezena je u… »