Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 26.03.2019

Lidl Srbija donosi više standarde za zaposlene u sektoru maloprodaje

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Kompanija Lidl Srbija od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez obzira na… »

Todorović: Obnovićemo vozni park u bolnici i Domu zdravlja

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak – Generalni direktor NIS – a, Kiril Tjurdenjev, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar potpisali su Memorandum o saradnji u Domu Narodne skupštine, što znači da će se sa projekatom “Zajednici… »

Todorović: Tražio sam juče izbore, neka narod oceni rad i kaže šta hoće

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak - Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Milun Todorović kaže da je on juče bio za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u junu jer bi se na taj način rešile mnoge dileme. “Narod treba da oceni dosadašnji rad vlasti ili… »

Čačanska biblioteka više nije podstanar

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak – Gradska biblioteka u Čačku je nakon 171 godine konačno dobila svoj dom i nije više podstanar. Rekonstrukcijom Doma vojske dobijena je moderna zgrada koja se prostire na preko 3,5 hiljade kvadratnih metara, a njena vrata svečano su… »

Dr Selaković: U razvoju dece sa autizmom najvažnija je rana intervencija

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak - Ustanova za dnevni boravak dece i odraslih sa smetnjama u razvoju ,,Zračak" danas je na inicijativu roditelja bila domaćin dr Milijani Selaković neuropsihijatru i specijalisti psihijatrije razvojnog doba koja je priznati stručnjak kako kod… »

Krivična prijava zbog utaje poreza

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa poreskom policijom, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetosmogodišnje žene iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela poreska utaja i… »

Plaćanje poreza od sada i platnim karticama

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Gornji Milanovac - Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, omogućila je korisnicima svojih usluga da pored elektronske naplate administrativnih taksi… »

Damjanović: Ukazujemo na propuste, jer smo u službi građana

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak - Narodni poslanik SRS Miljan Damjanović u narednim danima obići će Slatinu, Trnavu, Mrčajevce sela Rošce, Jančiće, Caganje kao i Dragačevo, Koštuniće i Ravnu Goru sa ciljem da razgovara sa što većim brojem građana. „Prikupljamo… »

Dveri: Prekršajna umesto krivične prijave

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
Čačak - Povodom upada u prostorije Srpskog pokreta Dveri u Čačku pre šest dana i dopisom policijske uprave, pravni tim stranke izdao je saopštenje. „Naime, dopisom policijske uprave od 22.03.2019. obavešteni smo da je identifikovan počinilac… »

Danas vetrovito i osetno hladnije

Glas Zapadne Srbije 26.03.2019
U Srbiji će danas biti vetrovito i osetno hladnije, u većem delu oblačno i suvo, samo na zapadu i jugozapadu mestimično slaba kiša, na planinama sneg. Na severu ujutru i pre podne postepeno razvedravanje, a do kraja dana i u centralnim krajevima… »