Izvor: Insajder arhiva vesti 26.03.2019

Ukinuta presuda Mirjani Marković: Zastarelost nije uzeta u obzir

Insajder 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu 2018. na godinu dana zatvora osuđena Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, zbog uticanja na članove Vladine komisije da izvrše nezakonitu dodelu… »

Britanski parlament preuzeo kontrolu nad Bregzitom

Insajder 26.03.2019
Britanski parlamentarci glasali su da se od premijerke Tereze Mej preuzme kontrola nad Bregzitom kako bi se pronašlo rešenje za izlazak iz Evropske unije, koji bi većina u parlamentu podržala. Kako prenose britanski mediji, tri ministra vlade podnela… »

Incident prilikom iseljenja porodice na Novom Beogradu, izvršitelj tvrdi da je udaren pesnicom i ispljuvan

Insajder 26.03.2019
Nakon skoro osam sati popisivanja stvari, javni izvršitelj Aleksandar Vulović je iselio porodicu Aksentijević iz stana na Novom Beogradu. On u izjavi za Insajder navodi da je prilikom izlaska iz tog izvršenja više puta udaren pesnicom u glavu i… »

Samo osam glasova za Čankov zakon o finansiranju Vojvodine

Insajder 26.03.2019
Skupština Srbije nije danas izglasala Predlog zakona o finansiranju Vojvodine ni rezoluciju o Vojvodini, koje su podneli poslanici opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine. Za zakon je glasalo ukupno osam poslanika iz LSV, SVM i poslanik Stranke pravde… »

Stefanović o raspisivanju izbora: Sve će biti jasnije u narednih 20 dana

Insajder 26.03.2019
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jun prvi realni mogući termin za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali nije isključio mogućnost da se oni održe i u martu sledeće godine… »

Suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka zakazano za 9. april

Insajder 26.03.2019
Drugi osnovni sud u Beogradu zakazao je za 9. april početak suđenja bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i ostalim optuženima povodom paljenja imovine Milana Jovanovića, novinara portala "Žig info", 12. decembra prošle godine… »