Izvor: Mondo arhiva vesti 26.03.2019

Tadić: Nagrađeni smo bodom, a da smo bili mirniji...

Mondo 26.03.2019
Dušan Tadić bio je jedan od najboljih u timu Srbije protiv Portugala na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Dušan Tadić blista ove sezone u dresu Ajaksa, a u istim igrama nastavio je i u dresu reprezentacije. Nije ga bilo u Volfsburgu… »

Ukinuta presuda, novo suđenje Miri Marković

Mondo 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena nekadašnja predsednica JUL-a Mirjana Markovića. Foto: Mondo/ Goran Sivački Ona je osuđena povodom optužbi da je 2000. godine… »

Britanski parlament preuzeo kontrolu nad Bregzitom

Mondo 26.03.2019
Britanski poslanici glasali su da preuzmu od vlade kontrolu nad dnevnim redom u parlamentu kako bi od srede mogli da održe niz glasanja o alternativnim opcijama za Bregzit. Meiji navode da je reč o potezu bez presedana, čiji je cilj da se pronađe… »

Izraelski tenkovi krenuli na Gazu! (video)

Mondo 26.03.2019
Izraelske odbrambene snage rasporedile su dodane snage na granicu sa Gazom, kako se vidi sa snimka iz oblasti južno od Aškelona. Koncentrisanje snaga usledilo je nakon što se povećala napetost između izraelskih snaga i militanata u Gazi nakon što… »

Nije prošlo:Vojvodina i dalje bez zakona o finansiranju

Mondo 26.03.2019
Skupština Srbije nije usvojila zakon o finansiranju AP Vojvodine, a poslanici su glasali i protiv predloga Rezolucije o Vojvodini. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Od prisutnih 138 poslanika za Predlog zakona o finansirnaju AP Vojvodine je glasalo njih… »

Savić o Englezima: Ružno, oholo, prepotentno

Mondo 26.03.2019
Stub odbrane reprezentacije Crne Gore Stefan Savić razočaran ponašanjem pojedinih engleskih fudbalera u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Nikad ne bih voleo da igram u timu sa takvim prepotentnim fudbalerima", kaže on. Engleska fudbalska… »

Konačna odluka: Ukida se pomeranje sata

Mondo 26.03.2019
Evropski parlament izglasao je danas da se od 2021. godine ukine pomeranje sata koje se decenijama događalo dva puta godišnje, u martu i oktobru. Foto: Mondo/Goran Sivački Prema direktivi EU, svih 28 država članica sada prelaze na letnje vreme… »

Skot o Kosovu: Ne kriviti samo Prištinu

Mondo 26.03.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da po pitanju Kosova rešenje nije kriviti samo jednu stranu, već se treba vratiti za pregovarački sto. Nebojša Stefanović: Priština je ta koja ne želi kompromis. Skot je, na konferenciji za novinare… »

Ukrajini oduzimaju bodove zbog Brazilca!?

Mondo 26.03.2019
Ukrajina je na teren protiv Luksemburga i Portugala izvela naturalizovanog Brazilca koji, prema pisanju portugalskih medija, nije ispunio uslove da zaigra za novu zemlju. Zbog toga bi možda preti i oduzimanje bodova... Ukrajina bi mogla da ostane bez… »

Zaplenjeno više od tone čistog kokaina, umešani Srbi?

Mondo 26.03.2019
Rumunska policija zaplenila je tonu i 40 kilograma kokaina, čija vrednost na tržištu prelazi više od 300 miliona evra. Foto: Tanjug/AP/Vadim Ghirda Reč je o 90 odsto čistom kokainu. Ova rekordna količina kokaina zaplenjena je u gliseru na Crnom… »