Izvor: Morava info arhiva vesti 26.03.2019

“Lidl“ uvodi privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene i povećava naknadu za topli obrok

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – Kompanija “Lidl Srbija“ od marta ove godine, za sve svoje zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećanje nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou. Na ovaj način, poboljšavaju se uslovi rada svim zaposlenima jednako, bez… »

Izvršitelji u sredu ujutru ponovo u FRA, kako će reagovati policija nakon što im je načelnik kažnjen sa 100.000 dinara

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – Sudski izvršitelji u sredu ujutru ponvo pokušati da prinudno preuzmu pogon za proizvodnju kugličnih vretena Fabrike reznog alata (FRA) u Čačku. Da li će petnaesti pokušaj preuzimanja imovine fabrike biti uspešan ostaje da se vidi, ali… »

Bolnica i Dom zdravlja dobijaju osam miliona za nabavku ambulantnih vozila

Morava info 26.03.2019
Čačak – Generalni direktor NIS-a, Kiril Tjurdenjev, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar potpisali su Memorandum o saradnji, čime je ozvaničen nastavak projekta “Zajednici zajedno“ i u 2019. godini. U… »

Otvorena nova zgrade Gradske biblioteke u Čačku: Praznik kulture i bibliotekarstva (FOTO)

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – U Čačku je danas svečano otvorena nova zgrada biblioteke “Vladislav Petković Dis“. Ceremoniji je prisustvovao ministar kulture i informisanja u Vladi Srbije Vladan Vukosavljević. Na ovaj način, nakon više decenija, pod jedan krov… »

Ilić: Čuvaćemo Vučića kao ikonu sve dok državi ne vrati poslednji dinar

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da predsednik Srbije “ne treba da se plaši da će neko da ga ubije, jer će ga opozicija čuvati kao ikonu dok ne vrati sve do poslednjeg dinara državi“. – Vučić je juče izjavio… »

Tri čačanske firme traže radnike

Morava info 26.03.2019
POSLODAVAC: „MEHATRONIK SISTEM“ DOO ADRESA: Bulevar oslobođenja 30, Čačak Telefon: 064/182-60-70 E-mail: office@mehatronik.com Kontakt osoba: Zoran Crnčević Naziv posla: ELEKTROTEHNIČAR Broj traženih izvršilaca: 1 (jedan) Obrazovanje: III… »

Sutra počinje rekonstrukcija Ulice Veselina Milikića, u jednom delu ulice saobraćaj se potpuno obustavlja

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – U sredu 27. marta godine počinje izvođenje radova na rekonstrukciji ulice Veselina Milikića u Čačku, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. U prvoj fazi izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Veselina Milikića od… »

U toku kompletna rekonstrukcija saobraćajnice u MZ Lugovi, vrednost investicije 65 miliona (FOTO)

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – Započeta je revitalizacija kompletne glavne saobraćajnice u MZ Lugovi, a vrednost investicije je 65 miliona dinara, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović prilikom obilaska radova. On je napomenuo da je sredstva obezbedila Vlada… »

Pravni tim Dveri: Policija pokušava da obezbedi imunitet napadaču na naše prostorije

Morava info 26.03.2019
ČAČAK – Pravni tim gradske organizacije Dveri u Čačku oglasio se saopštenjem povodom napada na prostorije ove stranke u centru grada. Saopštenje prenosimo u celosti: Dopisom policijske uprave u Čačku od 22.03.2019 godine obavešteni smo da je… »

Milanovac dobija javnu garažu i nova parkirališta

Morava info 26.03.2019
GORNJI MILANOVAC – Članovi Opštinskog veća usvojili su Odluku o davanju delova određenih katastarskih parcela na korišćenje JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac kojim bi se proširili kapaciteti “Parking servisa“. Predsednik opštine… »