Izvor: N1 Info arhiva vesti 26.03.2019

Ljajić: Važno za mlade igrače, selektora, FSS...

N1 Info 26.03.2019
Vezni fudbaler reprezentacije Srbije Adem Ljajić bio je zadovoljan igrom Orlova u remiju sa Portugalijom na startu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. Srbija je na Lužu odigrala nerešeno sa aktuelnim prvakom Evrope 1:1 u prvom… »

Da li bi Mirjana Marković, posle ukidanja presude, mogla da se vrati u Srbiju?

N1 Info 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu poništio je presude kojima su Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsnika Slobodana Miloševića, i još dve osobe osuđeni na zatvorske kazne zbog zloupotreba prilikom dodele državnih stanova davne 2000. godine. Suđenje… »

Šta Britanci danas misle o Bregzitu

N1 Info 26.03.2019
Pre skoro tri godine Britanci su izglasali izlazak njihove zemlje iz EU, a u međuvremenu je odložen predviđeni datum do kojeg to treba da se desi – 29. mart ove godine, dok je vlada u ozbiljnim problemima kako da prevaziđe novonastalu kriznu… »

Hamas prihvatio plan o prekidu vatre sa Izraelom

N1 Info 26.03.2019
Visoki zvaničnik Hamasa Ismail Radvan izjavio je da je ta ekstremistička organizacija prihvatila plan o prekidu vatre s Izraelom. Radvan je danas potvrdio novinarima postojanje "egipatskih i međunarodnih napora da se zaustavi agresija", izrazivši… »

Skupština Srbije nije usvojila Zakon o finansiranju Vojvodine, ni rezoluciju

N1 Info 26.03.2019
Skupština Srbije nije izglasala Predlog zakona o finansiranju Vojvodine, ni rezoluciju o Vojvodini, koje su podneli poslanici opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine. Za zakon je glasalo ukupno osam poslanika iz LSV, SVM i poslanik Stranke pravde i… »

Zvanično: Crna Gora optužena za rasizam

N1 Info 26.03.2019
Evropska fudbalska federacija u utorak je pokrenula disciplinski postupak protiv FS Crne Gore zbog rasističkih ispada navijača tokom kvalifikacione utakmice za plasman na Evrospko prvenstvo 2020. proti Engleske u Podgorici. Fudbalski savez je podneo… »

Evropski parlament odlučio - poslednje pomeranje kazaljki 2021. godine

N1 Info 26.03.2019
Evropski parlament glasao je za ukidanje letnjeg i zimskog računanja vremena. Izglasano je da se od 2021. godine ukine pomeranje kazaljki, koje se decenijama događalo dva puta godišnje, u martu i oktobru. Zemlje koje planiraju da za stalno ostanu na… »

Živković: Imam transfer blama od onoga što radi Marinika Tepić

N1 Info 26.03.2019
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je za N1 da je isključivanje njega i poslanice Aleksandre Čabraje iz Kluba samostalnih poslanika nelegalno i posledica nezdrave ambicije i amaterizma ljudi koji su to učinili. Klub samostalnih poslanika… »

Predstavnički dom nije uspeo da obori Trampov veto, vanredno stanje ostaje

N1 Info 26.03.2019
Predstavnički dom američkog Kongresa nije danas uspeo da obori prvi veto predsednika SAD Donalda Trampa, usled čega će na snazi ostati vanredno stanje koje je on proglasio u cilju preusmeravanja sredstava za izgradnju zida duž granice s Meksikom… »

Skat: Nije korisno to što Beograd i Priština okrivljuju jedni druge

N1 Info 26.03.2019
Američki ambasador Kajl Skat izjavio je da je situacija u procesu dijaloga Beograda i Prištine veoma složena, ali da nije korisno da obe strane okrivljuju jedna drugu. Izvor: N1 Skat je novinarima u Palati Srbija rekao da je potrebno da obe strane… »