Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 26.03.2019

Ministar Ružić: Grad Pirot se vodi odgovorno i domaćinski

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić danas je u okviru posete Pirotskom okrugu posetio Gradsku upravu Pirot gde je razgovarao sa zamenikom gradonačelnika Vidojkom Panajotovićem, obišao Uslužni centar, a osim Pirota… »

Mlekarskoj školi danas je uručeno priznanje – “Škola od značaja na polju preduzetništva”

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Mlekarskoj školi Pirot danas su predstavnici Rotari kluba Pirot uručili priznanje koje dodeluje Rotari klub Srbije i Ministarstvo prosvete “Škola od značaja na polju preduzetništva” za 2018. godinu. Priznanje uključuje i donaciju –… »

Svetska organizacija slobodnih zona predstavila svoj projekat “Bezbedne zone”

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Svetska organizacije slobodnih zona – WFZO je inicirala projekat pod imenim “Bezbedne zone – Safe Zone” kako bi se pridružili borbi protiv nelegalne trgovine. U tom cilju organizovan je sastanak u sedištu Organizacije za ekonomsku… »

Pirotski IT stručnjaci na konferenciji “Microsoft Ignite” u Amsterdamu

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Pirotski IT stručnjaci, koji rade u švajcarskoj IT kompaniji “Octopus Cloud” prisustvovali su veoma značajnoj konferenciji “Microsoft Ignite”, koja je proteklih dana održana u Amsterdamu u Holandiji. Ivan Todorović, jedan od dvojice… »

U pirotskom selu Temska sahranjen Srđan Đ.(16), žrtva saobraćajne nesreće kod Blata

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Na groblju u selu Temska, danas je sahranjen mladić Srđan Đ.(16), žrtva saobraćajne nesreće kod sela Blato, koju je, ukradenim automobilom u noći između subote i nedelje izazvao Milan Ć.(39), iz Pirota. Od nesrećnog mladića oprostilli… »

16 medalja za pirotske snoubordere

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite U protekla četiri dana na Kopaoniku je od 21. do 24. marta održano državno Prvenstvo i prvenstvo Beograda za sve kategorije u snoubordu u disciplinama paralel slalom, paralel veleslalom, sloup stajl i big-er. Članovi Kluba SK Stara Planina su… »

Pirotska peglana – Boemska potkovica u rafovima Rode, Merkatora…

Pirotske vesti 26.03.2019
Podelite Pirotska peglana kobasica – Boemska potkovica odnedavno može da se pazari i u prestižnim objektima lanca hipermarketa Roda i Merkator, kazao je Pirotskim vestima Dalibor Tošić, vlasnik pogona za proizvodnju pirotske peglane kobasice. -Posle… »