Izvor: Plus online arhiva vesti 26.03.2019

Branko Ružić: Pirot ima zdravu gradsku upravu. Gradonačelnik Vasić i njegovi saradnici zaslužuju sve pohvale

Plus online 26.03.2019
Ministar državne uprve i lokalne samouprave, Branko Ružić, danas je, sa svojim saradnicima, boravio u Pirotskom okrugu. Tom prilikom ministar, Ružić, je obišao Babušnicu i Pirot. U Pirotu se sastao sa zamenikom gradonačelnika, Vidojkom… »

Proleće će još malo da sačeka. Do petka osetno hladnije, ujutru moguć mraz

Plus online 26.03.2019
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i hladnije, ponegde sa slabom kišom, dok se više padavina očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije Na planinama se očekuje sneg. Na severu i istoku očekuje se suvo vreme, krajem dana uz smanjenje oblačnosti… »

Mlekarska škola u Pirotu dobila šest računara od Rotari kluba i Ministarstva prosvete

Plus online 26.03.2019
Mlekarska škola sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ dobila je donaciju u vidu šest računara od Rotari kluba Pirot i Ministarstva prosvete u okviru akcije „100 za 100“. Donaciju su danas svečano uručili predstavnici Rotari kluba Pirot… »

Svetska organizacija slobodnih zona predstavila svoj projekat “Bezbedne zone”

Plus online 26.03.2019
Svetska organizacije slobodnih zona – WFZO je inicirala projekat pod imenim “Bezbedne zone – Safe Zone” kako bi se pridružili borbi protiv nelegalne trgovine. U tom cilju organizovan je sastanak u sedištu Organizacije za ekonomsku saradnju i… »

Sudbine !!! Moj prijatelj, juče: Prijava od D.J, zar je moguće tebi, Nenade Paunoviću!

Plus online 26.03.2019
Ovako je juče policajac u poslednjoj sobi levo, dole u niskoj zgradi Policijske uprave, započeo isledjivanje! Sedeo sam preko puta njega i bilo mi je neprijatno. Jedino dobro, policajac me valjda znao, bio je korektan, bez podignutog glasa! A ne znam i… »

Kroz muziku i poeziju učenici pirotske Gimnazije prikazali “čaroliju jezika”

Plus online 26.03.2019
U Svečanoj sali Gimnazije Pirot večeras je održana „Čarolija jezika“. Tom prilikom učenici su kroz raznovrstan program predstavili sve jezike koji se uče u ovoj školi. Prema rečima profesorke francuskog jezika, Slavice Mijalković, učenici su… »

Promovisan Vodič kroz arhivsku građu Pirota

Plus online 26.03.2019
U izdanju Istorijskog arhiva u Pirotu večeras je i Likovnoj galeriji „Čedomir Krstić“ u Pirotu, u prisustvu velikog broja posetilaca, promovisan Vodič kroz arhivsku građu Istorijskog arhiva u Pirotu. Glavni i odgovorni urednik Vodiča je dr… »

Upis dece u vrtiće od 1. do 15. aprila

Plus online 26.03.2019
U Predškolskoj ustanovi “Čika Jova Zmaj” 1. aprila počinje upis dece za 2019/2020. godinu. U pripremni predškolski program upisuju se deca rođena u periodu od 01.03.2013. godine do 28.02.2014. godine. Poludnevni boravak – od 08.00 do 12.00 i od… »

SKGO: Sastanak sa načelnicima okruga o temi “Socijalna zaštita u jedinicama lokalne samouprave”

Plus online 26.03.2019
U prostorijama Stalne konferencije gradova i opština održan je konsultativni sastanak sa načelnicima okruga radi upoznavanja sa ciljevima i sadržajem predstojećih jednodnevnih radionica na temu „Socijalna zaštita u jedinicama lokalne… »

Kreativne i sportske aktivnosti dece u vrtićima “Crvenkapa” i “Lane” povodom Dana ustanove

Plus online 26.03.2019
U vrtiću „Crvenkapa“, povodom 99 godina rada Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“, danas su organizovane likovne radionice pod nazivom „Album“. Prema rečima vaspitačice Danijele Denković, rukovodioca vrtića „Crvenkapa“, deca su… »