Izvor: RINA arhiva vesti 26.03.2019

Todorović: Uz pomoć kompanije NIS kupićemo nova ambulantna vozila

RINA 26.03.2019
Čačak – Generalni direktor NIS – a, Kiril Tjurdenjev, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar potpisali su Memorandum o saradnji u Domu Narodne skupštine, što znači da će se sa projekatom “Zajednici… »

Dr Selaković: U razvoju dece sa autizmom najvažnija je rana intervencija

RINA 26.03.2019
Čačak - Ustanova za dnevni boravak dece i odraslih sa smetnjama u razvoju "Zračak" danas je na inicijativu roditelja bila domaćin dr Milijani Selaković neuropsihijatru i specijalisti psihijatrije razvojnog doba koja je priznati stručnjak kako kod… »

Čačak dobio savremenu biblioteku

RINA 26.03.2019
Čačak – Gradska biblioteka u Čačku je nakon 171 godine konačno dobila svoj dom i nije više podstanar. Rekonstrukcijom Doma vojske dobijena je moderna zgrada koja se prostire na preko 3,5 hiljade kvadratnih metara, a njena vrata svečano su… »

Užičanka utajom poreza oštetila državu

RINA 26.03.2019
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa poreskom policijom, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetosmogodišnje žene iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela poreska utaja i… »

Todorović: Tražio sam juče izbore, neka narod oceni rad i kaže šta hoće

RINA 26.03.2019
Čačak - Komentarišući mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Milun Todorović istakao je da o tome odluku treba da donese narod. “Narod treba da oceni dosadašnji rad vlasti ili da… »

Elektronsko plaćanje poreza na imovinu

RINA 26.03.2019
Gornji Milanovac - Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, omogućila je korisnicima svojih usluga da pored elektronske naplate administrativnih taksi… »

Damjanović: Poguban je put ka EU, treba da se okrenemo Rusiji

RINA 26.03.2019
Čačak - Narodni poslanik SRS Miljan Damjanović u narednim danima obići će Slatinu, Trnavu, Mrčajevce sela Rošce, Jančiće, Caganje kao i Dragačevo, Koštuniće i Ravnu Goru sa ciljem da razgovara sa što većim brojem građana. „Prikupljamo… »

Dveri: PU Čačak podnela prekršajnu umesto krivičnu prijavu

RINA 26.03.2019
Čačak - Povodom upada u prostorije Srpskog pokreta Dveri u Čačku pre šest dana i dopisom policijske uprave, pravni tim stranke izdao je saopštenje. „Naime, dopisom policijske uprave od 22.03.2019. obavešteni smo da je identifikovan počinilac… »