Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 26.03.2019

Žena nastradala u požaru u Kajmakčalanskoj

Ritam grada Kg 26.03.2019
U požaru koji je izbio jutros u stanu u Kajmakčalanskoj ulici 41, u Kragujevcu, nastradala je šezdesetpetogodišnja žena. Vatrogasci su po dojavi o požaru odmah izašli na lice mesta, ušli u stan i nakon lokalizacije požara zatekli beživotno telo… »

Više od 100 izlagača na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja i zapošljavanja

Ritam grada Kg 26.03.2019
Tradicionalni, 12. po redu, “Sajam obrazovanja i zapošljavanja”, koji Šumadija sajam organizuje u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja i školskom upravom, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, biće održan 28. i 29. marta. Na… »

Rukometaši Radničkog dočekuju Kuršumliju

Ritam grada Kg 26.03.2019
Nakon burne nedelje i dve značajne utakmice, rukometaši Radničkog 1964 imaju priliku da pobedom u okviru 16. kola SBRL zaleče rane i vrate se u svoj prepoznatljiv pobednički niz. U sredu 27. marta Kragujevčani će u svojoj hali dočekati ekipu… »

Radionica “Pokreni dobar biznis” uskoro u Kragujevcu

Ritam grada Kg 26.03.2019
Mladi u Kragujevcu 30. marta u KG CODE HUB-u, imaju priliku da čuju kako mogu pokrenuti sopstveni biznis, da nauče više o društvenom preduzetništvu i kako da ideju pretoče u samoodrživi biznis. Tokom radionice “Pokreni dobar biznis” polaznici… »

Predstavljanje knjige „Kosovska krv“ – Pola Polanskog

Ritam grada Kg 26.03.2019
Sutra od 19 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se promocija knjige „Kosovska krv“, Pola Polanskog. Pol Polanski je svetski pesnik američkog porekla, sa španskim državljanstvom i adresom u Srbiji. Do sada je objavio 27 knjiga, od čega 18… »

„Kroki i prijatelji“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 26.03.2019
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu Kragujevac, biće izvedena predstava „Kroki i prijatelji“. Režiju ovog komada, rađenog po tekstu Meta Bruleca, potpisuje Silvan Omerzu, koji takođe stoji i iza kreacije lutaka, scenografije i ilustracija, a… »

Semafori kod parka celog dana van funkcije (FOTO) (VIDEO)

Ritam grada Kg 26.03.2019
Semafori na raskrsnici kod Velikog parka čitavog dana nisu u funkciji. Kako stanovnici ovog dela grada tvrde semafori su prestali da rade jutros oko 7 sati, a nisu bili u funkciju ni do 20 časova uveče. Takođe, iako se radi o veoma frekventnim… »

ANKETA: Da li ste zadovoljni uslugama internet provajdera

Ritam grada Kg 26.03.2019
Dragi Kragujevčani, iskoristite šansu da ukažete na probleme Vašeg internet provajdera, da ga ocenite, unapredite i uporedite za samo par minuta. Predložite promene, načine unapređenja usluge, bez obzira za kod provajdera ste se odlučili, čije… »