Izvor: Srbija danas arhiva vesti 26.03.2019

Ukinuta presuda Miri Marković

Srbija danas 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena nekadašnja predsednica JUL-a Mirjana Markovića povodom optužbi da je 2000. godine uticala na vladinu komisiju za nezakonito… »

"Ovo je Crna Gora, nije Amerika" Državljanin SAD brutalno pretučen u Herceg Novom

Srbija danas 26.03.2019
Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog! Zbog napada kaže da je ogorčen i tvrdi da se u Crnoj Gori ne oseća sigurno i da se u nju više nikada neće vratiti. Da li je Sigalov… »

Evropska premijera na beogradskom sajmu: Nova generacija Rendž Rovera će vas oduševiti (foto)

Srbija danas 26.03.2019
Budući da se Land Rover i Jaguar ove godine nisu pojavili na tradicionalnom salonu u Ženevi, ovo je prva velika sajamska manifestacija na kojoj debituje novi Evoque. Na 54. međunarodnom salona automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu… »

Kako je srpska vojska skrivala "mig 29" od NATO bombardera: Srpska taktika nadmudrila agresore

Srbija danas 26.03.2019
Intervencija, bombardovanje ili agresija? Kako okarakterisati ono što se dogodilo između SRJ i NATO-a u proleće 1999? Nedvosmisleno se radi o agresiji, jer druga dva termina označavaju samo dimenzije onoga što se tog proleća događalo. Noć uoči… »

Važno upozorenje - nije telefon Vozači, ako ovo radite dok vozite preti vam i do 60 dana zatvora

Srbija danas 26.03.2019
Da li ste znali ovo! Znamo da je korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje kažnjivo, ali da li ste znali da je kažnjivo i šminkanje ili ako jedete tokom vožnje. Ukoliko takvo odvlačenje pažnje dovede do saobraćajne nezgode, kazne su drastično… »

(Video) Izraelska odmazda: Helikopteri i avioni iznad Gaze, uništena "obaveštajna služba"

Srbija danas 26.03.2019
Vojska Izraela je bombardovala danas pozicije Hamasa u Pojasu Gaze kao odgovor na raketni napad na izraelski grad Kfar Sava, kada je povređeno nekoliko osoba. Tom prilikom je bila uništena višespratnica koju je navodno koristila obaveštajna služba… »

(Video) Borba još traje, gori pojas Gaze! Žestoki sukobi u toku noći, vojska dovezla tenkove na granicu!

Srbija danas 26.03.2019
Palestinski ekstremisti iz pojasa Gaze u toku noći ponovo su ispalili rakete na ciljeve na jugu Izraela, a Izrael je odgovorio vazdušnim napadima na teritoriju pod kontrolom Hamasa, iako su Palestinci juče saopštili da je uz pomoć Egipta postignuto… »

Oglasila se DEA prvi put - a tek što je napustila bolnicu: Ovo govorim samo sad i više neću... (foto)

Srbija danas 26.03.2019
Hrabra voditeljka. Dea Đurđević posle skoro dva meseca napustila je VMA i prebačena je na ortopediju Kliničkog centra. Voditejka se prvi put oglasila putem društvene mreže Instagram. Погледајте ову објаву у апликацији… »

Konačna odluka: Nema više pomeranja sata!

Srbija danas 26.03.2019
Evropski parlament danas je glasao za ukidanje zimskog i letnjeg računanja vremena. Na današnjoj sednici Evropski parlament je velikom većinom glasao za okončanje pomeranja kazaljki na statu u EU od 2021. godine. Izglasano je da se od 2021. godine… »

O njenom delu pričala je cela Srbija: Sa svojim gimnazijalcima odlučila se na akciju, a cilj je više nego plemenit

Srbija danas 26.03.2019
Pored svih obaveza, jedno odeljenje beogradske gimnazije sa svojim razrednim starešinom odlučilo se na veliki korak. Gimnazijalici treće godine Desete beogradske gimanzije, zajedno sa svojim razrednim starešinom Draganom Možek privukli su pažnju… »