Izvor: Vesti online arhiva vesti 26.03.2019

Ukinuta presuda, novo suđenje Miri Marković

Vesti online 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena nekadašnja predsednica JUL-a Mirjana Markovića povodom optužbi da je 2000. godine uticala na vladinu komisiju za nezakonito… »

Britanski parlament preuzeo kontrolu nad Bregzitom

Vesti online 26.03.2019
Britanski poslanici glasali su da preuzmu od vlade kontrolu nad dnevnim redom u parlamentu kako bi od srede mogli da održe niz glasanja o alternativnim opcijama za Bregzit. Kako navodi BBC, reč je o potezu bez presedana, čiji je cilj da se pronađe… »

Izraelski odgovor na bombardovanje - pojačanje na granici sa Gazom (VIDEO)

Vesti online 26.03.2019
Izraelske odbrambene snage rasporedile su dodatne snage na granicu sa Gazom, kako se vidi sa snimka iz oblasti južno od Aškelona. Koncentrisanje snaga usledilo je nakon što se povećala napetost između izraelskih snaga i militanata u Gazi nakon što… »

Skupština nije usvojila Čankove predloge o Vojvodini

Vesti online 26.03.2019
Skupština Srbije nije danas usvojila Predlog zakona o finansiranju Vojvodine i Predlog rezolucije o Vojvodini koju su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka. Za zakon o finansiranju Vojvodine je glasalo ukupno osam… »

UEFA odmah reagovala zbog dešavanja u Podgorici

Vesti online 26.03.2019
Nešto više od 12 sati prošlo je od poslednjeg sudijskog zvižduka na meču u Podgorici, a posle dešavanja na tribinama usledila je reakcija UEFA. Na zvaničnom sajtu UEFA potvrđeno da je protiv FS Crne Gore otvoren postupak. Disciplinski organi UEFA… »

Konačna odluka: Ukida se pomeranje sata

Vesti online 26.03.2019
Evropski parlament glasao je za ukidanje letnjeg i zimskog računanja vremena. Izglasano je da se od 2021. godine ukine pomeranje sata koje se decenijama događalo dva puta godišnje, u martu i oktobru. Zemlje koje planiraju da zauvek ostanu na letnjem… »

Mekgregor se povukao iz MMA

Vesti online 26.03.2019
Velika zvezda UFC je naprasno odlučila da se penzioniše. Tridesetogodišnji irski MMA borac Konor Mekgregor povukao se iz ovog sporta posle dvanaest turbulentnih meseci. - Hej ljudi imam brzo saopštenje, odlučio sam da se povučem iz MMA. Želim svim… »

Dodik: Za zločine nad Srbima važe druga pravila

Vesti online 26.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas u Sijekovcu kod Broda da zločini počinjeni nad Srbima ne smeju biti zaboravljeni i da je Republika Srpska jedina garancija opstanka i slobode srpskog naroda. U Sijekovcu kod Broda… »

Na godinu dana od hapšenja Đurića pokrenuta istraga

Vesti online 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Ðurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu, piše prištinska Koha. Istraga će biti… »

Tramp: Mediji su neprijatelji naroda

Vesti online 26.03.2019
Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. - Mejnstrim mediji su na udaru i rugaju im se širom sveta jer su korumpirani i lažni - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu. Istakao je da su dve godine… »