Izvor: BizLife arhiva vesti 28.03.2019

PKB Korporacija prodaje 55 hektara zemljišta

BizLife 28.03.2019
Foto: PKB PKB Korporacija iz Padinske Skele oglasila je danas prodaju 55 hektara i 87 ari zemljišta na katastarskoj opštini Komareva humka, po početnoj minimalnoj cena od 2,13 miliona evra, odnosno 3,8 evra po kvadratu. Ponude za kupovinu zemljišta… »

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu dobio prvi Kol centar uz podršku NIS-a

BizLife 28.03.2019
Foto: NIS U prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu danas je svečano otvoren prvi Kol centar namenjen informisanju građana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite. Realizaciju i tehničku podršku ovog projekta, vrednog preko… »

Izjava dana: Kome bi Marija Šerifović ukinula pravo glasa

BizLife 28.03.2019
Foto: Youtube/DanDe Pevačica Marija Šerifović u hrvatskom web show-u „Dan De“ govorila je o različitim stvarima, između ostalog i o politici. „Penzionerima treba ukinuti pravo glasa. Zato što po bapskim pričama, na mladima svet ostaje. Valjda… »

Novosti: Srpski dinar rešava kredite u „švajcarcima“

BizLife 28.03.2019
Foto: Pixabay Kredite koje su građani uzimali u švajcarskim francima mogao bi da reši srpski dinar, pišu „ Novosti„. Kako navodi list, najizvesnije rešenje problema koji traje duže od decenije i koje muče blizu 20.000 ljudi u Srbiji je ukidanje… »

Fejsbuk zabranio rasizam belaca

BizLife 28.03.2019
Foto: Pixabay Kompanija „Fejsbuk“ zabranila je veličanje, podržavanje i zastupanje rasizma belaca i separatizma na svojim platformama, i pojačala napore u borbi protiv govora mržnje. Nova politika na snagu stupa sledeće sedmice, objavila je… »

Trinaest ideja za pripremu zdravih obroka koje možete da isprobate ovog vikenda

BizLife 28.03.2019
Foto: Pixabay Ako vam je cilj da se hranite zdravije i izbalansirano, najbolje je da počnete sa nekim novim idejama za pripremu obroka. Razlog za to je taj što je najveći izazov kod zdrave ishrane povezan sa odlučivanjem o hrani u poslednjem trenutku… »

Još pet dana možete da se prijavite za COTRUGLI MBA stipendije

BizLife 28.03.2019
Foto: Promo Iskoristite priliku da osvojite COTRUGLI Executive MBA i MBA stipendiju i upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope. Kako je saopšteno, pored Srbije, trenutno je u toku stipendijski proces na… »

Osamdesete u punom sjaju: Liu jo predstavlja gold label kolekciju za proleće 2019.

BizLife 28.03.2019
Foto: Promo Prepoznatljiva moda osamdesetih godina prošlog veka počela je da nas zavodi. Prošlost koja je u kontrastu sa sadašnjošću posebno se ističe na kolekciji za proleće/leto 2019, uz nove, inspirativne detalje. Komadi odeće iz ove sezone su… »

Pitali smo direktore: Zašto je dobro raditi sa ženama?

BizLife 28.03.2019
Tema martovskog broja BIZLife magazina bile su žene u biznisu. Zato smo direktore naših kompanija pitali „Zašto je dobro raditi sa ženama?“ Dr Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma „Verujem u svet u kojem ne gledamo ko radi, već koliko… »

Izvršna direktorka najstarije banke u Švedskoj otpuštena zbog navoda o „pranju“ novca

BizLife 28.03.2019
Foto: Youtube Glavna izvršna direktorka Švedske banke (Swedbank) Birgite Bonesen otpuštena je zbog navoda da je banka “prala milijarde dolara ruskog novca” pod njenim nadzorom, piše Blumberg. Kako je saopšteno, šezdesetdvogodišnju Bonesen će… »