Izvor: Danas/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu dobio prvi Kol centar

Danas 28.03.2019
Prvi Kol centar namenjen informisanju građana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite otvoren je prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu. Realizaciju i tehničku podršku ovog projekta, vrednog preko 2,5 miliona dinara, podržala… »

Gužve i kolaps gradskog prevoza i pre najavljenih promena

Danas 28.03.2019
Gradski čelnici najavili drugu fazu rekonstrukcije Trga republike, izmene saobraćaja od 1. aprila Gradski čelnici najavili su početak druge faze radova na rekonstrukciji Trga republike, a od 1. aprila u centru grada saobraćaj će biti potpuno… »

Jedini način suočavanja

Danas 28.03.2019
Odgovor predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća na optužbe zamenika gradonačelnika Gorana Vesića Krivične prijave protiv mene kojim večiti zamenik Vesić Goran preti, a nikako ih ne podnosi, mogu da budu dobra vest. To je, naime jedini način… »

Grad: Zgrada u skladu s tenhičkom dokumentacijom

Danas 28.03.2019
Društvo za ulepšavanje Vračara odustalo od inspekcijskog nadzora zgrade koja se gradi u Baba Višnjinoj ulici broj 34, jer je od Sekretarijata dobilo odgovor da je sve "po propisu" Nakon što je Udruženje građana Društvo za ulepšavanje Vračara… »

Seča šume Gibavac bila po zakonu

Danas 28.03.2019
Danas.rs istražuje: Meštani Bečmena zabrinuti zbog krčenja 14 hektara šume, iz Srbijašuma poručuju da je sve urađeno legalno Meštane surčinskog sela Bečmen sredinom marta uznemirila je seča šume Gibavac. Kako je bilo dosta mehanizacije i… »

Pukla cev kod Ade, saobraćaj preusmeren

Danas 28.03.2019
Zbog pucanja vodovodne cevi u Paštrovićevoj ulici kod Ade, saobraćaj je preusmeren iz pravca Banovog brda ka centru grada, dok je stanje redovno za vozila koja se kreću iz drugog pravca, rečeno je agenciji Beta u Sekretarijatu za saobraćaj Beograda… »

Bebac: Grad nesposoban da reši problem subvencija i mesta u vrtićima

Danas 27.03.2019
Pod izgovorom za malverzacije od strane roditelja i privatnih vrtića, brojni beogradski mališani ostali su bez vrtića, piše portal Bebac.com. Po ko zna koji put kažnjeni su se roditelji zbog lošeg rada inspekcija i institucija koje ne rade svoj… »