Izvor: IndeksOnline/Regioni arhiva vesti 28.03.2019

Konkurs za prijem dva nova vatrogasca u Novom Pazaru

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 200 polaznika za osnovnu obuku vatrogasno-spasilačkih jedinica. Za Vatrogasno-spasilački bataljon u Novom Pazaru predvidjena su dva a Tutinu jedno radno mesto. Pravo prijave… »

Pretnje agenciji Beta da će biti spaljena

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Agencija Beta i njen glavni i dogovorni urednik Dragan Janjić ponovo su izloženi pretnjama da će biti fizički napadnuti. “Ako u subotu bude nereda, čini mi se da će Beta biti spaljena. Ništa strašno kao u RTS, demokratski izraženo… »

Sjenica: Sportom ka integraciji migranata

IndeksOnline 28.03.2019
SJENICA – Na forumu “Sport kao jezik svih kultura i nacija” održanom danas u Sjenici, u okviru Podrške Evropske Unije upravljanja migracijama u Srbiji, ocenjeno je da sport može biti važan faktor integrisanja migranata u društvo. Košarkaš… »

Tutin: Za socijalne usluge devet miliona dinara

IndeksOnline 28.03.2019
TUTIN – Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedilo je četiri miliona dinara za rad geronto domaćica u Tutinu u ovoj godini, dok će u te svrhe iz budžeta lokalne samouprave biti izdvojeno još tri miliona dinara.Sa… »

Novi Pazar dobija Lokalni antikorupcijski forum

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Gradska uprava Novog Pazara raspisala je konkurs za izbor pet članova Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF) koji će nadgledati primenu Lokalnog antikorupcijskog plana, objavio je danas radio Sto plus.Pravo prijave na konkurs imaju… »

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU: Bežao policiji kroz centar grada ali na kraju ipak uhapšen

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Sinoć oko ponoći Novim Pazarom oko pola sata trajala je policijska potera za licem koje je napustilo kontrolno mesto. Ono je na kraju uhapšeno zbog više prekršaja, među kojima je i ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju… »

NOVI PAZAR: Sanacija i revitalizacija Kule motrilje

IndeksOnline 28.03.2019
NOVI PAZAR – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odobrilo je sredstva za realizaciju projekta “Sanacija i revitalizacija Kule motrilje” kojim je predvidjeno da za godinu dana, Kula motrilja, jedan od simbola Novog Pazara, bude otvorena… »

RHZS: U Srbiji danas ujutro hladno, tokom dana sunčano

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – U Srbiji se danas očekuje hladno jutro, u većem delu zemlje sa slabim mrazem, a u toku dana sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Vetar slab i umeren, severoistocni, u planinskim predelima povremeno jak… »

Blic: Gradjanima 16. aprila uplata po 1.300 dinara od dividedni na akciju Aerodroma 16. aprila

IndeksOnline 28.03.2019
BEOGRAD – Gradjani koji poseduju akcije beogradskog Aerodroma “Nikola Tesla” dobiće 16. aprila po 1.300 dinara dividende za svaku akciju, saznaje “Blic”. Pravo na dividendu imaće akcionari koji su akcije Aerodroma imali u vlasništvu na dan… »

Albanski demonstranti pokušali da upadnu u parlament (video)

IndeksOnline 28.03.2019
TIRANA – Pristalice albanske opozicije danas su pokušali da upadnu u parlament tokom protesta na kome traže ostavku vlade i prevremene izbore. Demonstranti predvodjeni Demokratskom strankom desnog centra koristili su dimne bombe i razne predmete da… »