Izvor: Jugmedia arhiva vesti 28.03.2019

ŠTRAJK POŠTARA Post express ne funkcioniše, ako stane Niš, staće cela Srbija!

Jugmedia 28.03.2019
Desetine hiljada paketa koji čekaju da budu isporučeni primaocima širom Srbije, zarobljeni su u glavnim poštanskom centrima u Zemunu, Novom Sadu i Nišu zbog odluke nekolicine radnika Pošte da obustavi rad centra iz kog se pošiljke distribuiraju… »

Prodavao stanove koje nije završio

Jugmedia 28.03.2019
Zbog sumnje da je izvršio krivično dela prevara, policija je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila sedamdesetogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je od 2014. do 2018. godine, kao investitor stambenog objekta u Nišu, na ime… »

Drvenom motkom pokušao da pretuče snajku

Jugmedia 28.03.2019
Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, policija je uhapsila šezdesetsedmogodišnjeg N.D. iz okoline Bujanovca, koji se sumnjiči da je u utorak 27. marta , u bašti porodičnog domaćinstva, nakon kraće rasprave, pokušao drvenom… »

Milu Lomparu uručena povelja „Borisav Stanković“

Jugmedia 28.03.2019
Predsednik UO Književne zajednice „Borisav Stanković“ u Vranju Miroslav Cera Mihailović, uručio je profesoru doktoru Milu Lomparu povelju i bareljef sa Borinim likom za izuzetan doprinos srpskoj književnosti i negovanje vrednosti dela Borisava… »

Pet milliona dinara za zdravstvenu zaštitu invalida rada

Jugmedia 28.03.2019
Pet stotina ispitanika Udruženja invalida rada i članova njihovih porodica iz ruralnih područja biće obuhvaćeno u okviru projekta “Zdravlje invalida rada”, za koji će grad izdvojiti pet miliona dinara, odlučeno je na sednici Gradskog veća u… »

Skočio sa šestog sprata stambene zgrade

Jugmedia 28.03.2019
Tridesetšestogodišnji P.P izvršio je jutros oko 6 časova samoubistvo u Nišu, kada je, iz za sada nepoznatog razloga skočio sa šestog sprata stambene zgrade u ulici Petra Vučinića, potvrđeno je Jugmedii u niškoj policiji. Lekari Hitne pomoći su… »

Učenici „8. oktobra“ briljirali na nacionalnom programerskom takmičenju, spremaju se balkansko i odlazak u London (VIDEO)

Jugmedia 28.03.2019
Milica Pešić, Lazar Stanišić i Đorđe Krstić, svi učenici 5. razreda OŠ „8. oktobar“ Vlasotince, osvojili su jedno od tri prva mesta na nacionalnom takmičenju Britiš Kansela u oblasti programiranja uz pomoć mikro:bitova, zbog čega su im… »

Proizvođači duvana iz Niša i Leskovca protestovali pred sudom

Jugmedia 28.03.2019
Proizvođači duvana sa područja Leskovca i Niša okupili su se ispred zgrade Osnovnog suda u Nišu nezadovoljni presudama u sudskim sporovima koje već 15 godina vode sa kompanijom „Filip Moris“. Proizvođači duvana tužili su „Filip Moris“… »

Novi kompjuteri za mališane u Leskovcu, Vlasotincu, Nišu i Vranju

Jugmedia 28.03.2019
Banca Intesa donirala je juče 74 računara osnovnim školama i medicinskim ustanovama u Leskovcu, Vlasotincu, Vranju i Nišu, sa ciljem poboljšanja uslova za rad, učenje i nesmetano obavljanje svakodnevnih poslova u navednim ustanovama. „Ove godine… »

Humani prosvetari iz Osnovne škole “Gornja Jablanica“ u Medveđi

Jugmedia 28.03.2019
Osam porodica iz opštine Medveđa dobilo je odeću, obuću, hranu, igračke i sredstava za higijenu, u okviru humanitarne akcije koju je organizovala Osnovna škola “Gornja Jablanica” iz Medveđi. “Na taj način smo hteli da pomognemo… »