Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Havarija! Zaobiđite banovo brdo ako možete: Mulj i voda izlili se na kolovoz! Pukla cev u Paštrovićevoj, ulica zatvorena…

Kurir 28.03.2019
BEOGRAD - Mulj i voda izlili su se rano jutros u Paštrovićevoj nasred kolovoza posle pucanja cevi što je znatno otežalo saobraćaj sa Banovog brda ka centru grada. Sve autobuske linije koje saobraćaju preko Banovog brda idu zaobilaznim putem - ne… »

Nezgoda kod mosta na Adi, povređen vozač: Izgubio kontrolu nad vozilom, uleteo u mulj, pa se zakucao u banderu

Kurir 28.03.2019
Usled pucanja vodovodne cevi na Banovom brdu, voda je nanela veliku količinu mulja na kolovoz, pa je zbog klizave ulice, jedan vozač izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Do nesreće je došlo na prilazu Mostu na Adi od strane Čukarice… »

Mirna Noć u Beogradu: Jedini udes dogodio se na uglu ulica Koste Nađa i Vitezova Karađorđeve zvezde

Kurir 28.03.2019
BEOGRAD - Noć u Beogradu protekla je bez većih incidenata a ekipe Hitne pomoći obavile su 103 intervencije, od kojih 13 na javnim mestima, rečeno je u toj službi. Jedini udes dogodio se oko 20.30 časova na uglu ulica Koste Nađa i Vitezova… »

Saobraćajka u Obrenovcu: Kamion se zakucao u automobil (video)

Kurir 28.03.2019
U saobraćajnom udesu putničkog vozila marke "audi" i kamiona koji se dogodio danas prepodne na Valjevskom putu u obrenovačkom naselju Zvečka, na svu sreću nije bilo povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Kako prenosi RTV "Mag" do… »

Počela trka za mesto u državnim vrtićima: Na listi čekanja 2.700 beogradskih mališana

Kurir 28.03.2019
BEOGRAD - Konkurs za mesto u beogradskim državnim vrtićima ove godine biće sproveden od 8. do 25. aprila, a još se ne zna tačan broj slobodnih mesta u predškolskim ustanovama. U gradskom Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu kažu da će… »

Školama i roditeljima predstavljena mobilna aplikacija Osnovi bezbednosti dece

Kurir 28.03.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova razvilo je elektronsku aplikaciju „Osnovi bezbednosti dece” za mobilne telefone, koju svako dete, roditelj i nastavnik može da instalira na svom mobilnom android telefonu u cilju zaštite bezbednosti dece, rečeno je… »