Izvor: Niške vesti arhiva vesti 28.03.2019

Zbog sumnje da je izvršio prevaru, uhapšen stambeni investitor iz Niša

Niške vesti 28.03.2019
„Sumnja se da je on, od 2014. do 2018. godine, kao investitor stambenog objekta u Nišu, na ime kupoprodaje stana u izgradnji od oštećenog (43) uzeo 16.500 evra, ali radove nije završio, niti je vratio novac. Takođe, on je, kako se sumnja, nakon… »

„Zdravlje invalida rada“ – projekat koji je fokusiran na zdravstvenu zaštitu invalida rada na ruralnom području

Niške vesti 28.03.2019
„Pre svega, projekat je fokusiran na zaštitu invalda rada, koji žive na ruralnom području i koji su nekada radili u velikim postrojenjima, a zbog nekog invaliditeta su otišli u penziju“, rekla je Tijana Đorđević Ilić, gradska većnica resorno… »

Muškarac skočio sa šestog sprata

Niške vesti 28.03.2019
„Jutros oko šest časova supruga navedenog muškarca pozvala je policiju da prijavi da je suprug izvršio samoubistvo. Na lice mesta je izašla patrola i obavešteno je Više javno tužilaštvo“, kažu iz policije. Oni dodaju da će se uzrok i motiv… »

Proizvođači duvana traže od suda posao i pravdu

Niške vesti 28.03.2019
Proizvođači duvana tužili su „Filip Moris“ zbog jednostranog raskida desetogodišnjeg ugovora o proizvodnji duvana i podele semena duvana zaraženog virozom, a ta američka kompanija tužila je proizvodjače duvana za neplaćanje rata za… »

Novi kompjuteri za bolji rad i učenje u osnovnim školama i medicinskim ustanovama

Niške vesti 28.03.2019
„Banca Intesa je tokom niza godina uspešnog poslovanja na domaćem tržištu, svoju korporativnu društvenu odgovornost potvrdila pružanjem podrške zajednici kroz inicijative socijalnog i humanitarnog karaktera. Ove godine smo doneli odluku da… »

Godišnji koncert AFA „Oro“ povodom Dana studenata

Niške vesti 28.03.2019
“Ova godina je za sve igrače koji su ikada bili deo našeg ansambla veoma važna. Ove godine obeležavamo šest decenija od kako postojimo. Šezdeset godina naši folklorci, instruktori, treneri, naš Studentski kulturni centar čuva tradiciju, neguje… »

Partizan dočekuje Radnički u polufinalu Kupa Srbije

Niške vesti 28.03.2019
Poznati su parovi polufinala Kupa Srbije, nakon obavljenog žreba u Fudbalskom savezu Srbije. U polufinalu se sastaju Partizan i niški Radnički, drugi par je Crvena zvezda i Mladost iz Lučana. 17. aprila se igraju prvi mečevi u Beogradu, dok su… »

JKP Naissus: Radovi na održavanju vodovodne mreže

Niške vesti 28.03.2019
-Došlo je do kvаrа nа vodovodnoj mreži u Zаplаnjskoj ulici kod brojа 64 (nаselje Nikolа Teslа). Usled rаdovа biće prekidа u snаbdevаnju korisnikа vodom u Zаplаnjskoj ulici (od Hrаmа Svetih vrаčevа Kozme i Dаmjаnа do ulаzа u… »

Mobilna aplikacija niške kompanije zainteresovala Amerikance. Želi da je kupi čak i Telekom

Niške vesti 28.03.2019
Da se radi o izuzetno kvalitetnom sistemu govori i podatak da se sve više kompanija interesuju da ovu aplikaciju otkupi. Najzainteresovaniji su američki fondovi, a onda i srpska kompanija Telekom. Kako saznaju Niške Vesti vlasnik ove aplikacije već… »

Ugostiteljsko turistička škola Niš prvi put na takmičenju učeničkih biznis planova

Niške vesti 28.03.2019
Ova niška škola prvi put učestvuje na ovakvom takmičenju, a njeni predstavnici su učeničko preduzeće „Eko planeta“ i Fabrika za preradu višnje „Viki“. Izbor najboljeg projekta, odnosno biznis plana, vrši se putem glasanja na Facebook… »