Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 28.03.2019

Gradina: Zaplenjeno seme marihuane

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina zaplenili oko 200 grama semena marihuane, saopštila je Uprava carine Republike Srbije. Ukupno 11 kesica i tri plastične epruvete sa semenkama ovog narkotika pronađeni su u… »

Mlekarska škola prezentuje pirotski kačkavalj na brojnim važnim sajmovima

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite Mlekarska škola Pirot ovog proleća prezentovaće pirotski kačkavalj na velikom broju važnih sajmova širom zemlje ali i u inostranstvu. Kako je Pirotskim vestima kazao ambiciozni direktor Mlekarske škole Nenad Đorđević, veoma uspešno… »

Predavanje “Psiholog u dečjem svetu”

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite U petak 29. 3. 2019. u 18 časova na tribini DETE, KNjIŽEVNOST, KULTURA, UMETNOST psiholog Milijana Kovačević održaće predavanje PSIHOLOG U DEČJEM SVETU. Milijana Kovačević je rođena i karijeru psihologa započela u Pirotu, a nastavila u… »

Košarkaši pozivaju publiku u subotu. Dolazi ekipa Zemuna

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite Košarkaši Pirota nakon poraza iz prošlog kola ovoga vikenda, tačnije u subotu od 19:30 dočekuju ekipu Zemuna na svom terenu. Iz kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu u halu Kej i bodre svoje pulene kojima je pobeda u ovom meču… »

Pirotska Opšta bolnica: Novi mobilni digitalni rendgen aparati

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite Opšta bolnica u Pirotu, zahvaljujući razumevanju nadležnog ministarstva i upornosti menađžmenta, nabavila je dva nova digitalna rengen aparata, čime je radiologija, ali i ortopedija znatno osavremenjena. Kako ja danas kazao direktor ove… »

OPREZ: Rampa na veoma frekventnom pružnom prelazu u Tijabari ponovo u kvaru

Pirotske vesti 28.03.2019
Podelite Rampa na pružnom prelazu u ulici Kapetana Karanovića, koja je veoma frekventna, ponovo je od sinoć u kvaru pa trenutno na njoj saobraćaj regulišu službena lica Železnica Srbije, tačnije preduzeća Infrastruktura, koje posluje u sastavu… »