Izvor: Press arhiva vesti 28.03.2019

Evropski parlament pozvao na ukidanje viza za Kosovo

Press 28.03.2019
Evropski parlament usvojio je danas predlog Evropske komisije kojim se od članica EU traži vizna liberalizacija za građane s kosovskim pasošima. Foto:Blic Komesar Evropske unije za unutrašnja pitanja Dimitris Avramopulos izjavio je da je zadovoljan… »

"Zverski me je tukao 12 sati i držao zaključanu" Potresna ispovest advokatice koju je maltretirao kolega kog poznaje više od…

Press 28.03.2019
Beogradska advokatica Emilija Petrović pretrpela je užasnu torturu za koju tvrdi da je od kolege V. S., koji ju je, prema njenim rečima, 12 sati držao zaključanu u njenom stanu, zverski je pretukao i pokrao. Foto:Blic U potresnoj ispovesti za "Blic"… »

Jun ili mart - šta će presuditi? 3 razloga za vanredne izbore vs. 3 razloga za redovno glasanje 2020.

Press 28.03.2019
Vanredni parlamentarni izbori biće raspisani najkasnije 23. maja ukoliko vladajuća SNS odluči da budu održani u junu, a ne sledeće godine u martu, u redovnom terminu. Foto:Blic Da je Srbija danas bliže izborima nego ranije potvrdio je lider SNS i… »

Luna optužila staniju da ima s*KS za pare, ova joj uzvratila: Tebe je pregazilo pola Beograda!

Press 28.03.2019
Luna Đogani i Stanija Dobrojević žestoko su se posvađale i to zbog Nenada Marinkovića Gastoza, pa su jedna drugu udarale tamo gde ih najviše boli - na poštenje! Foto:puls Blogerka je zamerila cimerki što je tokom žurke Gastozu pokazivala Belu… »

"Čudno se ponašao" Željko poslednji put viđen pre nedelju dana dana u Železniku, a od tad mu se gubi svaki trag

Press 28.03.2019
Porodica i prijatelji tragaju za Željkom Salijem, mladićem iz Beograda koji je poslednji put viđen 21. marta na Umci i od tada mu se gubi svaki trag. Foto:Blic Apel za pomoć njegovi prijatelji podelili su na društvenoj mreži Fejsbuk, uz opis da je… »

David dobio poklon od Aleksandre: Prebledeo kad je video šta piše, a pogledajte reakciju Ane Korać!

Press 28.03.2019
Situacija oko ljubavnog trougla Korać, Dragojević, Subotić nikako ne jenjava, svakim danom je napetija! Davidu su stigle košulje, koje je poslala njegova bivša Aleksandra Subotić, na kojima je sa unutrašnje strane napisana poruka "Mužu", da niko… »

Scene koje niste videli: Izašao snimak Nadežde i Tome! Skroz goli, on navalio otpozadi!

Press 28.03.2019
Pevačica Nadežda Biljić, sinoć je opet imala seksualni odnos pred kamerama. Ovoga puta ne sa Mikijem Đuričićem, već sa manekenom Tomom Panićem. Foto:pulsonline Zasigurno je ovo jedan od najčudnijih parova u "Zadruzi", jer je poznato da je… »