Izvor: RINA arhiva vesti 28.03.2019

Čačanin uhapašen zbog prodaje droge, tokom legitimisanja na uvid dao i falsifikovanu ličnu kartu

RINA 28.03.2019
Čačak - Čačanska policija u zajedničkoj akciji sa kragujevačkom policijom, zaplenila su oko 1,5 kilograma narkotika i uhapsili Lj. T. (1981) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »

Do radničke pravde preko Strazbura

RINA 28.03.2019
Čačak – Desetoro radnika Fabrike reznog alata u Čačku dobilo je nedavno sa računa Ministarstva pravde, na osnovu odluke Evropskog suda za ljudska prava, od 1.700 do 2.000 evra. Reč je o naknadi nematerijalne štete zbog povrede prava na suđenje u… »

Kompanija „Vtool“ stiže u Čačak i organizuje plaćenu praksu za studente FTN – a

RINA 28.03.2019
Čačak – Internacionalna tehnološka kompanija „Vtool“, čiji su inženjeri osmislili „Cogita“ – alat koji pomaže da se bagovi na mikročipovima eliminišu 10 puta brže - stiže u Čačak! Zvanično otvaranje kancelarije u Hajduk Veljkovoj… »

Ivanjičanin se zapalio dok je krčio maline

RINA 28.03.2019
Ivanjica –U šumi nedaleko od prigradskog naselja Bela Crkva, M.U. stradao je u požaru koji je izbio dok je krčio maline na porodičnom imanju i tom prilikom zapalio staro granje i otpad. U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova se navodi:… »

Rovčanin i Banjica napustili DPS

RINA 28.03.2019
Prijepolje – Odbornici Demokratkse partije Sandžaka (DPS), Rahim Rovčanin i Elvin Banjica ubuduće će u Skupštini oppštine nastupati kao samostalni odbornici. Pre početka sednice oni su pisanim putem o tome obavestili predsednicu Skupštine… »

Maketarstvo kao hobi, Miša iz Čačka čuva stare građevine od zaborava

RINA 28.03.2019
Čačak – Za tridesetogodišnjeg Mišu Stevanovića maketarstvo je hobi još od petog razreda osnovne škole. Svoje ideje pretvarao je u mini objekte i do sada je napravio oko 70 maketa. “Sve je počelo kad sam imao 10 godina, uvek su me privlačili… »