Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 28.03.2019

Konkurs za prijem dva nova vatrogasca u Novom Pazaru

Sandžak haber 28.03.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 200 polaznika za osnovnu obuku vatrogasno-spasilačkih jedinica. Za Vatrogasno-spasilački bataljon u Novom Pazaru predvidjena su dva a Tutinu jedno radno mesto. Pravo prijave imaju… »

Novi Pazar : Bežao policiji kroz centar grada ali na kraju ipak uhapšen

Sandžak haber 28.03.2019
NOVI PAZAR – Sinoć oko ponoći Novim Pazarom oko pola sata trajala je policijska potera za licem koje je napustilo kontrolno mesto. Ono je na kraju uhapšeno zbog više prekršaja, među kojima je i ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju… »

Sanacija i revitalizacija Kule motrilje

Sandžak haber 28.03.2019
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odobrilo je sredstva za realizaciju projekta “Sanacija i revitalizacija Kule motrilje” kojim je predvidjeno da za godinu dana, Kula motrilja, jedan od simbola Novog Pazara, bude otvorena za posjetioce… »

Gurdijeljac protiv Majrene u Berlinu

Sandžak haber 28.03.2019
Internacionalni prvak sveta u boksu Šerif Gurdijeljac boriće se 14. aprila protiv Brajana Majrene iz Nikaragve, a profesionalni meč za rejting u osam rundi biće održan u Berlinu. Dvadesetčetvorogodišnji Novopazarac ima 19 pobeda, od toga sedam… »

Erdogan: Vrijeme je da Aja Sofija postane džamija!

Sandžak haber 28.03.2019
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan rekao je u srijedu da je vrijeme da se istanbulska znamenitost Aja Sofija preimenuje u džamiju jer je njeno pretvaranje u muzej “bila velika greška”. “Aja Sofija se više neće zvati muzejom. Taj status će… »

Malinarima predstavljen rad sistema za navodnjavanje

Sandžak haber 28.03.2019
Malinarima u Požegi i Kovačevu danas je predstavljeno kako funkcioniše sistem za navodnjavanje kap po kap. Ova donacija od lokalne samouprave je od velikog značaja za njih s obzirom da dobro navodnjavanje ove voćke donosi veće prinose maline. Na… »

Bačevac: Zakon o zdravstvenom osiguranju humaniji

Sandžak haber 28.03.2019
Narodni poslanik Socijaldemokratske partije Srbije(SDPS) dr Muamer Bačevac na skupštinskom zasedanju ocenio je nove predloge zakona iz oblasti zdravstvene zaštite kao veoma moderne i korisne za građane Srbije. Pre svega biće doprineto poboljšanju… »

Počeo sa radom SMS servis Elektronske pisarnice

Sandžak haber 28.03.2019
U okviru Elektronske pisarnice u Gradskoj upravi Novi Pazar sa radom je počeo sms servis za građane. Preko njega, građani će moći da provere status svog predmeta, a preko sms poruke dobiće i informaciju kada je njihov predmet gotov i gdje mogu da ga… »

Premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern dobija najveće priznanje – “Ključ Grada Novog Pazara”

Sandžak haber 28.03.2019
Grad Novi Pazar će na sledećoj sednici Skupštine Grada, povodom Dana grada, 20. aprila predložiti da premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern dobije najveće priznanje – Ključ Grada Novog Pazara. Grad Novi Pazar će na sledećoj sednici Skupštine… »