Izvor: Srbija danas/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Havarija na banovom brdu: Pukla vodovodna cev i napravila haos, autobusi idu zaobilaznim putem (foto)

Srbija danas 28.03.2019
Vodovodna cev pukla je noćas oko 2 sata u Paštrovićevoj ulici na Čukarici i izazvala potupunu havariju, budući da se voda i dalje sliva čak do Ade Cigalije i Mosta na Adi zbog čega je saobraćaj u ovom delu grada preusmeren. Sve autobuske linije… »

Mesto gde prodavci i kupci postaju prijatelji: Pijaca na Zelenom vencu živi ritmom Beograda više od 100 godina (foto)

Srbija danas 28.03.2019
Pijaca Zeleni venac slovi za najprometniju i najjeftiniju pijacu u Beogradu! Zašto je zovu Kraljica pijaca Stara je više od 100 godina. Na mestu na kom se nalazi još davne 1918. godine održana je prva skupština piljara. Samo dve godine nakon toga na… »

Svetislav je jedan od najmlađih doktora nauka u istoriji Fizičkog fakulteta, a pre 24 godine bio je u izbegličkoj koloni

Srbija danas 28.03.2019
Trnovitim putem do zvezda. Svetislav Mijatović (28) je jedan od najmlađih doktora nauka u istoriji Fizičkog fakulteta u Beogradu. Sa samo 4 godine napustio je rodnu Slavoniju i našao se izbegličkoj koloni. Ipak, to ga nije omelo na putu uspeha, a evo… »

Ubicama iz OVK u hagu sude ljudi Nasera Orića, Gotovine i Markača?! Da li je ovo znak da pravde za Srbe nema?

Srbija danas 28.03.2019
Od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine tzv. OVK, osmoro je sudilo u okviru misije Euleksa na Kosovu i Metohiji, a šestoro imaju neko iskustvo kao članovi veća Haškog tribunala za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji… »

Globalne selidbe iz srca Beograda: Posao za mlade i šansa za razvijanje preduzetničkih ideja (video)

Srbija danas 28.03.2019
Svim ljudima je potrebna podrška, a pogotovo onima koji reše da ostvare snove i razviju svoje ideje. Mladi ljude se nakon fakulteta nađu pred životnim izazovom kako da započnu svoj poslovni život i krenu u građenje karijere, a to je poduhvat koji… »

"Vesiću, blokada dolazi": Bastać potvrdio kriminalnu nameru

Srbija danas 28.03.2019
Vesić je juče najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv Bastaća. Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać poručio je danas zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću da ga ne brine krivična prijava koju je Vesić najavio zbog toga što je… »

Jkp Javno osvetljenje saopštilo plan aktivnosti: Na ovim lokacijama će biti izvođeni radovi

Srbija danas 28.03.2019
Plan dnevnih aktivnosti. JKP Javno osvetljenje obaveštava građane da će vršiti radove na dogradnji javnog osvetljenja u ulici Topličin venac u opštini Stari grad. Takođe, radiće se i redovno održavanje i otklanjanje reklamacija.… »

Jkp "Gradske pijace": Poziv za podnošenje ponuda

Srbija danas 28.03.2019
Postupak JNMV 03/19. 1. Naziv naručioca: Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" Beograd 2. Adresa naručioca: Živka Кarabiberovića 3 Beograd 3. Internet stranica naručioca: 4. Vrsta naručioca: Javno preduzeće - lokalna samouprava 5. Vrsta… »