Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Gradski centar za socijalni rad dobio kol-centar

Studio B 28.03.2019
Prvi kol centar namenjen informisanju gradjana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite, svečano je otvoren u prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu. foto Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je prisustvovao… »

Grad izdvojio 200 miliona dinara za vaspitače

Studio B 28.03.2019
Zaposlenima u 17 beogradskih predškolskih ustanova je isplaćena solidarna pomoć Grada Beograda u iznosu od po 20.000 dinara, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Za više od 9.000 zaposlenih, Grad Beograd izdvojio je… »

Predstavljena mobilna aplikacija „Osnovi bezbednosti dece“ na Voždovcu

Studio B 28.03.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova razvilo je elektronsku aplikaciju „Osnovi bezbednosti dece” za mobilne telefone, koju svako dete, roditelj i nastavnik može da instalira na svom mobilnom android telefonu u cilju zaštite bezbednosti dece, rečeno je… »

Urbani razvoj grada uz primenu „zelenih” i „pametnih” rešenja

Studio B 28.03.2019
Moja vizija Beograda je da nastavimo velike infrastrukturne projekte i ubrzani razvoj grada, ali sa sve većim naglaskom na „zelena“ i „pametna“ rešenja u našoj prestonici, izjavio gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, u intervjuu za… »

Raspisan javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva

Studio B 28.03.2019
Sekretarijat za privredu je raspisao javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva na teritoriji grada Beograda za 2019. godinu, saopšteno je iz ovog sekretarijata. Raspisan javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja… »

Sajam zapošljavanja na Vračaru

Studio B 28.03.2019
Opština Vračar po treći put organizovala je sajam zapošljavanja na kom će se ove godine predstaviti više od 30 poslodavaca i nezaposlenim osobama ponuditi više od 700 radnih mesta. Zamenica predsednika opštine Vračar Radmila Sarić ističe da… »

Brojnost krpelja u Beograda još uvek niska

Studio B 28.03.2019
Brojnost krpelja na teritoriji Beograda još uvek je niska, rezultati su monitoringa koje je sproveo Zavod za biocide. Porast se očekuje krajem aprila i početkom maja, kaže biolog Ivan Aleksić i zato će u narednom periodu Zavod za biocide sprovesti… »