Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Pukla cev na Banovom brdu, prljava voda se sliva sve do Ade: Saobraćaj preusmeren, po ulicama tekli potoci (foto)

Telegraf 28.03.2019
Saobraćaj u ovom delu grada je preusmeren. U Paštrovićevoj ulici na Čukarici vodovodna cev pukla je sinoć oko dva sata posle ponoći i izazvala potupuni metež. Prljava voda sada se sliva čak do Ade Ciganlije i mosta na Adi, a Beograđani koji… »

Nesreća kod Mosta na Adi: Automobil uleteo u mulj i udario u banderu

Telegraf 28.03.2019
Do nesreće je došlo u Radničkoj ulici. Jedan vozač izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u banderu u Radničkoj ulici, kako se pretpostavlja, zbog velike količine mulja koju je voda iz pukle vodovodne cevi donela sa Banovog brda i učinila da… »

"Ne bi nas nikad ostavio, imamo jednogodišnjeg sina": Željko Sali (21) nestao u Grockoj, njegova supruga u očaju moli za…

Telegraf 28.03.2019
Mladić je u trenutku nestanka na sebi imao braon pantalone, plavi duks, crnu jaknu i plavi ranac. Željko Sali (21) iz Beograda nestao je 21. marta u Železniku, a supruga Milica apeluje na sve kojima se možda učinilo da su ga videli, da o tome… »

Žena ispala iz autobusa kod Doma omladine: Kolaps je u tom delu grada

Telegraf 28.03.2019
U ovom incidentu putnica je prošla sa lakšim povredama. Žena stara 57 godina ispala je danas popodne iz autobusa kod Doma omladine u Dečanskoj ulici. Srećom, ona je prošla samo sa lakšim povredama, ali je ipak kolima Hitne pomoći prevezena u… »

Osnovcima iz Beograda masovno pozlilo posle produženog boravka: Roditelji sumnjaju na trovanje ručkom, škola tvrdi da je…

Telegraf 28.03.2019
Nekoliko desetina dece završilo je na infuziji, zbog naglog povraćanja i dijareje. Najmanje 20-oro dece pozlilo je sinoć po povratku iz produženog boravka OŠ "Radoje Domanović" sa Novog Beograda. Dok roditelji sumnjaju da je reč o trovanju ručkom… »

Školama i roditeljima predstavljena mobilna aplikacija "Osnovi bezbednosti dece"

Telegraf 28.03.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova razvilo je elektronsku aplikaciju „Osnovi bezbednosti dece” za mobilne telefone, koju svako dete, roditelj i nastavnik može da instalira na svom mobilnom android telefonu u cilju zaštite bezbednosti dece, rečeno je… »

Sudar nasred Brankovog mosta: Vozači lakše povređeni, odbili prevoz Hitne pomoći (video)

Telegraf 28.03.2019
Sudarila su se dva vozila koja su se kretala u pravcu ka Novom Beogradu. Saobraćajna nezgoda, srećom bez teže povređenih, dogodila se danas oko 14 sati na Brankovom mostu. Sudarila su se dva vozila koja su se kretala u pravcu ka Novom Beogradu. - Nije… »

Veselin Jevrosimović proglašen za najboljeg privrednika u regionu: Prestižna nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" uručena…

Telegraf 28.03.2019
Ovo važno priznanje dodeljuje se za unapređenje poslovnog ambijenta i afirmaciju Srbije u svetu. Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade Group, danas je u Rektoratu Beogradskog Univerziteta primio prestižnu nagradu "Kapetan Miša… »